Παίκτρια του The Bachelor είχε μπει σε μοναστήρι

Το είχε αποκαλύψει η ίδια στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παίκτρια του The Bachelor είχε μπει σε μοναστήρι

Το The Bachelor είχε πρεμιέρα χθες και ήδη γνωρίσαμε τις πρώτες 18 παίκτριες που θα διεκδικήσουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Αυτό που δεν γνώριζε σχεδόν κανείς ωστόσο είναι ότι μία από αυτές τις παίκτριες είχε αποφασίσει να μπει σε μοναστήρι πριν μερικά χρόνια.

Το ριάλιτι του ALPHA έκανε μεγάλη εντύπωση στο κοινό, κάτι που αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης - δείτε τα εδώ - ενώ οι κόντρες και οι ίντριγκες ξεκίνησαν ήδη από τα πρώτα λεπτά που οι διαγωνιζόμενες μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Αυτή είναι η παίκτρια του The Bachelor που είχε μπει σε μοναστήρι

Ο λόγος για την Έλενα Μπάση, την 38χρονη τραγουδίστρια η οποία μπήκε για να κάνει δικό της τον Παναγιώτη Βασιλάκο και μάλιστα χθες, πρόλαβε να τσακωθεί με μία συμπαίκτριά της επειδή την αποκάλεσε αστεία - δείτε εδώ.

Η Έλενα Μπάση λοιπόν, είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανιδου πριν από πολλά χρόνια, τότε που η παρουσιάστρια βρισκόταν στο Star και παρουσίαζε το «Αξίζει να το ζεις».

Μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του συντρόφου της και για την απόφασή της να κλειστεί σε μοναστήρι προκειμένου να το ξεπεράσει.

Η Έλενα είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν ένας άνθρωπος που με καταλάβαινε, ένιωσα ότι βρήκα το άλλο μου μισό. Ότι ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο μπορούσα να συνεχίσω τη ζωή μου.

Στο παρελθόν είχα κάνει κάποιες σχέσεις αποτυχημένες, ενώ στο πρόσωπό του είδα τον άντρα με τον οποίο θα δημιουργούσα οικογένεια. Αλλά, δυστυχώς… Κάποια στιγμή είχαμε κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό και εκεί, τότε, μου πρότεινε να αρραβωνιαστούμε. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια. Ήταν ο άντρας της ζωής μου. Θα είχαμε παντρευτεί…», είχε πει αρχικά.

The Bachelor Έλενα Μπάση μοναστήρι

Και συνέχισε: «Στην αρχή της σχέσης μας δεν ήξερα τίποτα για το πρόβλημα υγείας του. Εγώ το μόνο που έβλεπα ήταν ότι αδυνάτιζε πάρα πολύ, αλλά επειδή ήταν γυμναστής, γυμναζόταν συνέχεια κι έκανε διατροφή, δεν μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν άρρωστος. Επειδή είχε χάσει και την μητέρα του από καρκίνο, έκανε συνεχώς εξετάσεις.

Κάποια στιγμή τον ρώτησα, γιατί κάνει πολλές εξετάσεις και μου είπε ότι τις κάνει γιατί φοβάται μην έχει την ασθένεια της μητέρας του. Εγώ του απάντησα ότι αυτό συμβαίνει μία στο εκατομμύριο, αλλά τελικά να που δεν συμβαίνει μια… Είχε καρκίνο στο στομάχι. Καλπάζουσα μορφή καρκίνου. Μου το έκρυψε γιατί ήξερε ότι είμαι πολύ ευαίσθητη.

Εκείνο το διάστημα επειδή εγώ δούλευα πολύ συχνά, βλεπόμασταν 2 φορές την εβδομάδα. Το τελευταίο διάστημα ήταν λίγο πιο ευαίσθητος, εκδηλωτικός, ευσυγκίνητος. Έκανε αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι οι άνθρωποι κι ας μην ξέρουν πότε θα πεθάνουν. Πρέπει κάθε μέρα να την ζούμε σαν την τελευταία μας, γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει».