Παραλίγο να αυτοκτονήσει Έλληνας παρουσιαστής - Τι συνέβη;

Άμεση η παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παραλίγο να αυτοκτονήσει Έλληνας παρουσιαστής - Τι συνέβη;

Κανονική ταραχή προκάλεσαν οι αναρτήσεις που έκανε χθες βράδυ ένας Έλληνας παρουσιαστής, ο οποίος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook, την επιθυμία του να αυτοκτονήσει, με την ΕΛ.ΑΣ. να παρεμβαίνει ευτυχώς έγκαιρα.

«Μέχρι το βράδυ θα πρέπει να έχω αυτοκτονήσει, δεν αντέχω άλλο», ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γνωστός Αχαιός, πρώην παρουσιαστής πανελλαδικού τηλεοπτικού σταθμού.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση. Είχε προηγηθεί και ένα ακόμα στο οποίο έγραφε «Σκέφτομαι να βάλω τέλος στη ζωή μου».

Τα μηνύματα εντοπίστηκαν αρχικά από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία ενημέρωσε την τοπική ΕΛ.ΑΣ. Το στίγμα «έδειχνε» σπίτι σε περιοχή της πόλης του Αιγίου.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπου βρήκαν το άνδρα και αφού ακολουθήθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες, τον μετέφεραν στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίο. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, ενώ σοκ είχε προκαλέσει και πριν από λίγο καιρό η αυτοκτονία μία γνωστής ηθοποιού.

Αυτοκτονία παρουσιαστή

Πηγή: tempo24.gr

Θρήνος - Αυτοκτόνησε η Μπεθ Πάλμερ στα 17 της

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως η τραγουδίστρια Μπεθ Πάλμερ αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της και έτσι αυτοκτόνησε στα 17 της, λόγω της καραντίνας και της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό.

Συντετριμμένη είναι η οικογένειας της 17χρονης ανερχόμενης τραγουδίστριας Μπεθ Πάλμερ, που έβαλε τέλος στη ζωή της επειδή ένιωθε ότι «τρεις μήνες καραντίνας έμοιαζαν με 300 χρόνια».

Η 17χρονη από το Σέιλ της Βρετανίας, σπούδαζε φωνητική και ήταν ανερχόμενο ταλέντο αλλά σύμφωνα με την οικογένειά της, είχε πειστεί ότι η προσωρινή παύση της καθημερινότητας λόγω κορωνοϊού δεν θα τελείωνε ποτέ, ενώ τέλος στη ζωή της έβαλε και μία πρώην playmate.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η Μπεθ Πάλμερ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, μόλις λίγες ημέρες αφότου η Βρετανία επέβαλε γενικευμένο «λουκέτο» για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η οικογένεια της Μπεθ λέει ότι δεν είχε καταλάβει ότι είχε θέματα ψυχικής υγείας, παρά μόνο τους είχε πει ότι στεναχωριόταν επειδή δεν μπορούσε να δει τους φίλους της και να πάει στο κολέγιο. Αποφάσισαν να μιλήσουν για το προσωπικό τους δράμα για να προειδοποιήσουν άλλους γονείς ότι μπορεί αυτές οι μέρες να είναι πιο δύσκολες από όσο φαντάζονται για τα παιδιά τους.

«Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι η καραντίνα έπαιξε σημαντικό ρόλο στον θάνατο της Μπεθ. Δεν μπορούσε να τελειώσει το κολέγιο, δεν μπορούσε να δει τους φίλους της και να βγει έξω. Ένιωθε ότι η 3μηνη καραντίνα ήταν για έκεινη 300 χρόνια» λέει ο μπαμπάς της.

Μπεθ Πάλμερ αυτοκτονία