Ιωάννης Παπαζήσης: Ζήτησε να κάνουν ησυχία οι συνεργάτες της Τσιμτσιλή!

Ενοχλημένος στο Happy Day!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ιωάννης Παπαζήσης: Ζήτησε να κάνουν ησυχία οι συνεργάτες της Τσιμτσιλή!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Ιωάννης Παπαζήσης που μεταξύ άλλων φάνηκε να θέλει λίγη παραπάνω ησυχία για να μιλήσει με την Σταματίνα!

Ο γνωστός ηθοποιός μετά την περσινή επιτυχία της σειράς “Κόκκινο Ποτάμι”, φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha με τίτλο “Αγγελική” που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε μεταξύ άλλων με την οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής για το νέο του επαγγελματικό βήμα και όταν η κουβέντα έφτασε στην περιγραφή του καινούργιου ρόλου του ήρθαν τα πάνω κάτω στο πλατό… Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπαθούσε κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους να ζητήσει διακριτικά από τους συνεργάτες της, πίσω από τις κάμερες, να κάνουν ησυχία, όμως εκείνοι δεν καταλάβαιναν.

Happy Day: Νέο πρόσωπο στην εκπομπή - Πρώην συνεργάτιδα της Ελένης

Έτσι, το δύσκολο έργο ανέλαβε ο Ιωάννης Παπαζήσης ζητώντας τους γελώντας να είναι πιο ήσυχοι, ώστε να τους αφήσουν να συνεχίσουν τη συζήτησή τους.

Ο παπαζήσης ζήτησε ησυχία απο τους συνεργάτες της Τσιμτσιλή

Happy Day: Η απάντηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου - "Καμία πλάκα για..."

Την απάντησή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε στον αέρα του Happy Day το πρωί της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε μετά από σχόλια που έγιναν για τα κιλά του.

«Γρηγόρη όπως σου είπα ήταν παρεξήγηση όλο αυτό. Προφανώς δεν είχες δει το απόσπασμα. Γιατί δεν σχολίασε αυτή η εκπομπή τα κιλά σου. Σχολιάσαμε το photoshop στην αφίσα. Καμία πλάκα για τα κιλά σου. Πλάκα μόνο για το photoshop. Εμείς μιλήσαμε χθες και με τη Νάνσυ και με τον Γρηγόρη με μηνύματα. Αλλά ήθελα να το πω να το ξέρει και ο κόσμος. Ο Γρηγόρης λειτούργησε λίγο παρορμητικά στην αρχή, γιατί διάβασε ένα τίτλο από ένα σάιτ. Εγώ ήθελα να βγει και στο τηλέφωνο να του πω πόσο τον εκτιμώ και τον αγαπώ. Μου είπε πως είδε το απόσπασμα και κατάλαβε πως πρόκειται για παρεξήγηση. Γρηγόρη σε αγαπώ και σε εκτιμώ. Και νομίζω πως το δείχνω» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.