Την απέρριψαν από το GNTM και πήγε στο The Bachelor

Δημιούργησε ήδη την πρώτη κόντρα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Την απέρριψαν από το GNTM και πήγε στο The Bachelor

Οι μετακινήσεις από το ένα ριάλιτι στο άλλο συνεχίζονται μιας και χθες, γνωρίσαμε τις 20 δαγωνιζόμενες του The Bachelor και συνειδητοποιήσαμε πως μέσα στο σπίτι μπήκε μία παίκτρια, την οποία είχαν απορρίψει πριν από μερικούς μήνες από το GNTM.

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το νέο ριάλιτι του ALPHA, ξεκίνησαν και οι κόντρες, με τη συγκεκριμένη παίκτρια να τα βάζει με την 38χρονη Έλενα και να την αποκαλεί αστεία - δείτε εδώ το σκηνικό.

Ο λόγος για τη Μαριεύη, η οποία είχε δοκιμάσει πριν από λίγο καιρό την τύχη της και στο GNTM ωστόσο δεν είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει τους 4 κριτές μιας και πήρε 4 όχι.

Μαριεύη GNTM

The Bachelor: Η αποκάλυψη του Παναγιώτη Βασιλάκου για την πρόταση γάμου

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε πρεμιέρα χθες με το The Bachelor και σε συνέντευξη που παραχώρησε θέλησε να κάνει μία πολύ πιπεράτη αποκάλυψη για την πρόταση γάμου που ενδέχεται να δούμε στο φινάλε του ριάλιτι και για τη χάρη που ζήτησε από τον ALPHA.

Το ριάλιτι του ALPHA έκανε μεγάλη εντύπωση στο κοινό, κάτι που αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης - δείτε τα εδώ - ενώ οι κόντρες και οι ίντριγκες ξεκίνησαν ήδη από τα πρώτα λεπτά που οι διαγωνιζόμενες μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για το The Bachelor

Ως «Bachelor» θα σε διεκδικήσουν 20 γυναίκες. Σε προβληματίζει η πιθανότητα όσο προχωρά η διαδικασία να σου αρέσουν περισσότερες από μία υποψήφιες και στο τέλος να μην ξέρεις ποια να διαλέξεις;

Είμαι έτοιμος να ζήσω όλη την εμπειρία! Θέλω να ερωτευτώ και να αισθανθώ όλα αυτά τα συναισθήματα που σου προκαλεί ο έρωτας. Αν ερωτευτώ περισσότερες από μία κοπέλες, θα το αντιμετωπίσω. Νομίζω ότι αυτά συμβαίνουν στη ζωή. Πάντα θα υπάρχουν δύσκολες αποφάσεις, που όμως πρέπει να ληφθούν.

Είσαι έτοιμος να βρεις τον έρωτα της ζωής σου;

Είμαι πανέτοιμος να βρω τη γυναίκα της ζωής μου και να κάνουμε μαζί τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Στο φινάλε να περιμένουμε πρόταση γάμου;

Έχω ζητήσει από την παραγωγή του ALPHA, όταν με το καλό έρθει αυτή η στιγμή, η πρόταση να γίνει σε ένα συγκεκριμένο μέρος που μου αρέσει.