Χριστίνα Μπόμπα: Αυτό θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον!

Η απόφαση της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστίνα Μπόμπα: Αυτό θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον!

Η Χριστίνα Μπόμπα μας έχει δείξει ότι δεν φοβάται να κάνει νέα πράγματα όπως φάνηκε και πέρσυ που παρουσίαζε το The Voice! Ωστόσο σε ένα παιχνίδι στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απάντησε στο αν θα την δούμε κάπου φέτος!

Έδωσε τις απαντήσεις της και από ό,τι φαίνεται έχει ήδη θέσει τους νέους στόχους της χρονιάς που έρχεται. Η Χριστίνα Μπόμπα είναι εκείνο το κορίτσι που ενώ πολλοί δεν πίστεψαν κατάφερε να κάνει την εμφάνισή της στην τηλεόραση και να εντυπωσιάσει το κοινό με τις ικανότητές της.

Παρά το γεγονός ότι η μελαχρινή καλλονή αποφάσισε να δώσει τέλος στην παρουσίαση, είμαστε σίγουρες ότι δε θα μείνει στάσιμη και έχουμε βάσιμες υποψίες ότι ετοιμάζει κάτι συναρπαστικό. Άραγε θα τη δούμε ξανά στην τηλεόραση;

Η όμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη έχει κάνει με τεράστια επιτυχία τα δικά της βήματα και η καριέρα της έχει ήδη λαμπρό μέλλον το ερώτημα όμως σίγουρα είναι αν θα τη δούμε ξανά στη μικρή οθόνη και ναι, η όμορφη Χριστίνα έδωσε την απάντηση που μας γέμισε... ερωτηματικά. Όπως ξέρεις είναι αρκετά αγαπητή στα social media και οι ακόλουθοί της λατρεύουν κάθε της ανάρτηση. Με αφορμή λοιπόν αυτό η Χριστίνα αποφάσισε να κάνει ένα Q&A για να λύσει κάθε τυχών απορία των followers της.

Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε το εξοχικό της - Είναι απίστευτο!

Οι ερωτήσεις ήταν πολλές και μέσα σε αυτές βρήκαμε διαμαντάκια οπως το εάν θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση και το αν θα ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της!

Χριστίνα Μπόμπα οικογένεια!
Χριστίνα Μπόμπα απαντάει για τα τηλεοπτικά

Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη για τα κιλά που έχει πάρει - Δεν είναι 1 ή 2 αλλά...

Στην Αθήνα επέστρεψε μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές η Χριστίνα Μπόμπα και αμέσως ξεκίνησε την γυμναστική, καθώς όπως είπε, πήρε κιλά και δεν είναι 1 ή 2.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μας έδειξε την γυμναστική που έκανε στο σπίτι της.

Στην ανάρτηση της αποκάλυψε πως «Τι και αν έφαγα λίγο παραπάνω; Τι και αν είμαι 7 κιλάκια πάνω από πέρυσι; Καλή νέα σεζόν σε όλους μας»

Χριστίνα Μπόμπα κιλά