Γιώργος Αγγελόπουλος: Έκανε την αποκάλυψη για το Survivor - "Έγινε αυτή η πρόταση.."

Το τηλεοπτικό του μέλλον!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Αγγελόπουλος: Έκανε την αποκάλυψη για το Survivor -

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε μια συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε τα σχέδια του για την νέα σεζόν! Θα τον δούμε άραγε στην τηλεόραση ξανά; Δέχτηκε μια πολύ καλή πρόταση!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου: «Η παρουσίαση του Survivor, επειδή έχει γραφτεί και το έχω διαβάσει κι εγώ, δεν είναι κάτι που συζητάω αυτή τη στιγμή. Οι συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη έχουν να κάνουν με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Υπάρχει πρόταση από ελληνική εταιρεία παραγωγής, τα γυρίσματα είναι να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Είναι μια ωραία πρόταση και νομίζω ότι μπορώ να το κάνω.»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συγκίνησε με την εξομολόγησή του!

Και τόνισε: «Είμαι φοιτητής στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών. Θέλω να πάρω το πτυχίο μου για καθαρά προσωπικούς λόγους και όχι για να ασχοληθώ με τη διοίκηση επαγγελματικά. Ο γάμος δεν είναι κάτι που το σκέφτεσαι μόνος σου και το αποφασίζεις. Υπήρχε σύντροφος που με έκανε να σκεφτώ το γάμο, αλλά δεν προχώρησε».

Απίστευτο περιστατικό με τον Γιώργο Αγγελόπουλο - Προσπαθούσε να κρυφτεί από τις κάμερες με τη νέα του συνοδό! Δείτε φωτογραφίες

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Γιώργου Αγγελόπουλου κυκλοφόρησαν στο περιοδικό You έχοντας τη νέα του συνοδό στο πλευρό του! Τους πετύχαμε στο θέατρο όπου προσπαθούσαν να κρυφτούν από τους φωτογράφους αλλά εμείς... τα βγάλαμε τα κλικ μας!

Ίσως ο πιο περιζήτητος εργένης των τελευταίων χρόνων, γι' αυτό και η κάθε του εμφάνιση με γυναικεία συντροφιά προκαλεί σεισμό. Έτσι έγινε και την προηγούμενη Τετάρτη, όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος επισκέφθηκε το θέατρο «Αίθριον» μαζί με μια εντυπωσιακή γυναίκα, με την οποία έδειχνε ιδιαίτερα τρυφερός, αν και ήταν εμφανές ότι ήθελε να κρατήσει χαμηλούς τόνους...

Από την Αρετή Σιδέρη για το περιοδικό You

Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των φωτογράφων στον ίδιο χώρο, αντέδρασε, με το You να εξασφαλίζει ορισμένα αποκλειστικά στιγμιότυπα από εκείνη την βραδιά, που παράλληλα ήταν και η πρεμιέρα για το φεστιβάλ Αμαρουσίου, με τη Γιώτα Νέγκα στο μικρόφωνο. Να σημειωθεί πως τα τελευταία τρία χρόνια, απ' όταν μας συστήθηκε μέσα απ' το πρώτο “Survivor” (στο οποίο κέρδισε), o Ντάνος δεν έχει μιλήσει για τα προσωπικά του και, παρότι οι γυναικείες προτάσεις έχουν πέσει «βροχή» και έχουν βρεθεί όμορφες παρουσίες στο πλευρό του, εκείνος δηλώνει ελεύθερος κι ωραίος. Ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση κι αν υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσα σε εκείνον και την κοπέλα που τον συνόδευε.

Γιώργος Αγγελόπουλος με σύντροφο