The Bachelor: Η συνάντηση του Παναγιώτη Βασιλάκου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Όλα όσα είπαν!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Η συνάντηση του Παναγιώτη Βασιλάκου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Ο πρώτος καλεσμένος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην καινούρια της εκπομπή Pop up που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου θα είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος!

Tο νέο ριάλιτι του Alpha με τίτλο «The Bachelor» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης. Είκοσι γυναίκες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να γοητεύσουν και να κερδίσουν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Κάθε εβδομάδα θα γίνεται η αποχώρηση των κοριτσιών, στο πλαίσιο της «Τελετής των Ρόδων», εκεί όπου ο Bachelor θα δίνει από ένα τριαντάφυλλο σε όσες γυναίκες θέλει να συνεχίσουν να τον διεκδικούν. Εκείνες που δε θα παίρνουν λουλούδι, θα αποχωρούν.Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές από την πρεμιέρα!

Ήδη οι αποχωρήσεις ξεκίνησαν από το πρώτο επεισόδιο, με τη Βασιλική και την Αλεξάνδρα να είναι οι πρώτες που αποχαιρέτησαν το ριάλιτι.

Παράλληλα, η κοπέλα που εντυπωσίασε τον Παναγιώτη Βασιλάκο στην πρώτη γνωριμία τους, ήταν η Ραφαέλα από την Κύπρο.

H πρώτη συνέντευξη του Παναγιώτη Βασιλάκου μετά την έναρξη του «The Bachelor» θα προβληθεί τη Δευτέρα στην εκπομπή «Pop up». Εκεί ο Παναγιώτης Βασιλάκος μιλάει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την εμπειρία του στο ριάλιτι.

Στο απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα βλέπουμε, μεταξύ άλλων, να αποκαλύπτει πως η πιο δύσκολη στιγμή του στο παιχνίδι είναι η «Τελετή των Ρόδων».

Παναγιώτης Βασιλάκος: Αυτή είναι η ηλικία και η καταγωγή του πρώτου Έλληνα Bachelor

Την Πέμπτη το βράδυ κάνει πρεμιέρα το The Bachelor, και λίγο πριν δούμε το πρώτο επεισόδιο, σας βρήκαμε την πραγματική ηλικία και την καταγωγή του Παναγιώτη Βασιλάκου, του πρώτου Έλληνα Bachelor που θα τρελάνει το κοινό.

Το «The Bachelor» είναι το νέο ριάλιτι του Alpha, που θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου στις 22:00.

Ένας άντρας, 20 γυναίκες! Όλες θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν! Μόνον μία θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο πρώτος Έλληνας Bachelor περιμένει όσες τολμήσουν, να τον διεκδικήσουν και να ζήσουν μαζί του την απόλυτη ρομαντική εμπειρία.

Μέσα από μια σειρά συναντήσεων και δοκιμασιών θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την προσοχή του, να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους και να τον γοητεύσουν με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους. Στο τέλος, μόνο μία θα καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά του, να δεχτεί πρόταση γάμου και να γίνει η μελλοντική σύντροφος της ζωής του.

Παναγιώτης Βασιλάκος

Αυτή είναι η πραγματική ηλικία και η καταγωγή του Παναγιώτη Βασιλάκου, του πρώτου Έλληνα Bachelor

  • O Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 30 χρονών.
  • Τον είχαμε γνωρίσει το 2017 ως συμμετέχοντα στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 «Nomads».
  • Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας
  • Ασχολείται με την κατάδυση, την πυγμαχία και το ποδόσφαιρο, ενώ έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ.
  • Έχει καταγωγή από τη Μάνη,
  • Στα μαθητικά του χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο.
  • Σημαντικό γεγονός της ζωής του, θεωρεί την επιλογή του από τις ακαδημίες της SPORTING Λισαβόνας στα 17 του χρόνια.
  • Έπαιξε επαγγελματικά ποδόσφαιρο μέχρι τα 26 του χρόνια.
  • Έχει διατελέσει υπεύθυνος Νεολαίας στην «Τελεία», το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου.
  • Ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό.
  • Μετά τη συμμετοχή του στο «Nomads» έκανε περάσματα από διάφορες εκπομπές μεταξύ των οποίων και τα «Μαστορέματα» του ΣΚΑΪ.