Με μίνι που κόβει την ανάσα στα γενέθλιά της η Μέγκι Ντρίο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με μίνι που κόβει την ανάσα στα γενέθλιά της η Μέγκι Ντρίο

Η Μέγκι Ντρίο γιόρτασε χθες βράδυ τα γενέθλιά της σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και η αλήθεια είναι πως η εμφάνισή της ήταν απλά εντυπωσιακή, ενώ το πράσινο μίνι φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, ήταν αρκετό για να «κόψει» την ανάσα στους καλεσμένους της.

Το μοντέλο έκανε την πιο ξεχωριστή εμφάνιση και γιόρτασε αυτή την πολύ ιδιαίτερη μέρα μαζί με καλούς της φίλους. Τόσο η τούρτα της όσο και τα ρούχα που επέλεξε να βάλει ήταν αρκετά για να τραβήξουν την προσοχή.

Η Μέγκι Ντρίο έλαμπε ολόκληρη και απόλαυσε και με το παραπάνω την ξεχωριστή αυτή βραδιά που ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά σε εκείνη.

Ο φακός του YouWeekly.gr βρέθηκε στο πάρτι της Μέγκι Ντρίο και απαθανάτισε όλα τα στιγμιότυπα.

Μέγκι Ντρίο μίνι
Μέγκι Ντρίο γενέθλια

Βέβαια πριν από λίγο καιρό, η Μέγκι Ντρίο είχε μιλήσει και για μία κόντρα που διατηρεί ακόμα από το GNTM. Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει.

«Κατακεραυνώνει» τον πρώην της η Μέγκι Ντρίο - «Ήταν με την αντροχωρίστρα...»

Η Μέγκι Ντρίο ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων δε δίστασε να μιλήσει για ένα άγριο χωρισμό της και να «κατακεραυνώσει» τον πρώην σύντροφό της ο οποίος δούλευε με την... αντροχωρίστρα!

Το μοντέλο βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής μαζί με την Κατερίνα Πεφτίτση και τη Σπυρούλα Κάιζερ και οι τρεις τους κλήθηκαν να μιλήσουν για μία ιστορία χωρισμού που τις πλήγωσε, ωστόσο μόνο μία θα έλεγε την αλήθεια.

Τελικά αποδείχθηκε πως η ιστορία της Μέγκι ήταν η αληθινή και στη συνέχεια το μοντέλο αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο χωρισμό που την είχε πληγώσει, ενώ πριν από λίγο καιρό «κατακεραύνωσε» και την Κατερίνα Καινούργιου.

Αυτά είπε η Μέγκι Ντρίο για τον πρώην της

«Είχα σχέση τρία χρόνια με ένα παιδί, ο οποίος διατηρούσε παράλληλη σχέση με μια πολύ καλή φίλη μιας φίλης μου. Πώς το έμαθα; Το παιδί πήγαινε και δούλευε κάτω με την αντροχωρίστρα σε ένα beach bar στη Χαλκιδική. Εγώ έχω ένα εξοχικό εκεί. Η μητέρα μου πήγαινε για μπάνιο εκεί και τους είδε να φιλιούνται. Καμία γυναικεία αλληλεγγύη! Σε ποιο… ουράνιο και τόξο ήταν καλή φίλη;», είπε η Μέγκι Ντρίο.

«Είχα αναφερθεί παλαιότερα σε αυτό τον τραγικό χωρισμό. Ήταν από τους πρώτους μου έρωτες κι έζησα πολύ έντονα το χωρισμό και το κέρατο», είπε η Μέγκι Ντρίο.