Big Brother: Αυτή είναι η καταγωγή και η ηλικία του νέου παίκτη Νίκου Ζέκου

Είναι κτηνοτρόφος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Αυτή είναι η καταγωγή και η ηλικία του νέου παίκτη Νίκου Ζέκου

Το Big Brother της νέας εποχής, όπως το χαρακτηρίζουν οι ίδιοι οι συντελεστές του, μπήκε για τα καλά στις ζωές μας, με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να είναι αρκετά υψηλά. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε έναν νέο παίκτη να μπαίνει στο παιχνίδι και μάθαμε πολλά για αυτόν!

Ο Χάρης Βαρθακούρης, λοιπόν, στο αποψινό επεισόδιο ανακοίνωσε την είσοδο ακόμη ενός νέου παίκτη. Ο Νίκος Ζέκος είναι 26 χρονών και είναι κτηνοτρόφος από το Κιλκίς! Ωστόσο αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι!

Όλη η ζωή του είναι η ύπαιθρος, οπότε όπως καταλαβαίνεις ίσως να δυσκολευτεί κλεισμένος στο σπίτι του Big Brother. Ο Νίκος είναι παντρεμένος και με τη σύζυγό του έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Ο σκοπός που δήλωσε συμμετοχή στο reality του ΣΚΑΪ είναι να κερδίσει το έπαθλο, ώστε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του και να αγοράσει ένα σπίτι για εκείνους.

Αυτό που δεν αντέχει, όπως δήλωσε στο βίντεο, είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές!

Μάλιστα, στο σημερινό live έδειξαν και στιγμιότυπα από τον γάμο του Νίκου Ζέκου που έγινε μόλις πριν λίγες μέρες στο Κιλκίς. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μάλιστα, αναρωτήθηκε πόσοι ήταν οι καλεσμένοι, με τον γαμπρό να απαντά πως τα μέτρα για τον κορονοϊό τότε επέτρεπαν έως 100 άτομα.

Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα ο Χρήστος Μακρίδης όταν άκουσε την κόρη του - Δεν μπορούσε να μιλήσει

Βαρύ ήταν το κλίμα στο πλατό με τον Χρήστο Μακρίδη όταν άκουσε στον αέρα του Big Brother την κόρη του και την γυναίκα του. Ο παίκτης πλάνταξε στο κλάμα και δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει.

Ο Αντιδήμαρχος είναι ένας από τους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση και ο μεγάλος αδερφός του επιφύλασσε μια έκπληξη, όπως έκπληξη έκανε και στην Άννα Μαρία με την μητέρα της, αλλά και στην Βασιλική με την εγκυμονούσα κόρη της.

Συγκεκριμένα, έβγαλαν στον αέρα μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας την γυναίκα του, καθώς δεν μπορούσε να πάει στο live. Ο Χρήστος Μακρίδης από το πρώτο κιόλας λεπτό συγκινήθηκε και δεν δίστασε να το δείξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Big Brother: Ραμόνα και Ράνια ήρθαν αντιμέτωπες για τον άγριο τσακωμό λόγω των... παπουτσιών

Big Brother: Δίδυμοι και Ραϊσα μίλησαν ανοιχτά για τη «σχέση» τους - Έπος τα πλάνα που δεν προβλήθηκαν ποτέ