Χαρές για τον Χρήστο Μάστορα

Το ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές για τον Χρήστο Μάστορα

Μεγάλες χαρές ανακοινώθηκε πριν από λίγα μόλις λεπτά για τον Χρήστο Μάστορα και το επιτυχημένο συγκρότημά του, Μέλισσες. Συγκεκριμένα ο αγαπημένος τραγουδιστής και οι συνεργάτες του ετοιμάζονται να κάνουν μία εντυπωσιακή συναυλία στην Αθήνα.

Είναι πλέον βέβαιο πως ότι αγγίζουν οι Μέλισσες γίνεται... χρυσός. Το συγκρότημα έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό με αποτέλεσμα κάθε νέο κομμάτι που κυκλοφορεί να γίνεται άμεσα μεγάλη επιτυχία.

Πρόσφατα, το τραγούδι «Βικτώρια» ξεπέρασε τα 5,000,000 views στο Youtube, σε ένα βίντεο κλιπ όπου πρωταγωνιστεί και η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, Χριστίνα Παπαδέλη.

Αυτές είναι οι χαρές που ανακοινώθηκαν για τον Χρήστο Μάστορα

Το live λοιπόν που έχουν προγραμματίσει να κάνουν στις 16 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη οι Μέλισσες, βγήκε sold out!

Ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους και γενικότερα το κοινό που στηρίζει καθημερινά το συγκρότημά του.

Χρήστος Μάστορας Μέλισσες

Νέα επιτυχία για τον Χρήστο Μάστορα

Μία νέα μεγάλη επιτυχία ετοιμάζεται να βγάλει ο Χρήστος Μάστορας, καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από μία ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα ετοιμάσει ένα νέο κομμάτι.

Μπορεί φέτος τόσο οι ίδιοι, όσο και όλοι οι τραγουδιστές να διανύουν μια δύσκολη περίοδο, λόγω του ότι οι περισσότερες συναυλίες ακυρώνονται από την ραγδαία εξάπλωση κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, οι επιτυχία τους δεν έχει τέλος.

Μάλιστα χθες ανακοινώθηκαν μερικά πολύ ευχάριστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα και την σύντροφό του - δείτε εδώ τι συνέβη.

Αυτή είναι η νέα επιτυχία του Χρήστου Μάστορα

Όπως όλα δείχνουν, ο Χρήστος Μάστορας θα επενδύσει μουσικά τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Ήλιος». Όπως θα ακούσετε από το τρείλερ που κυκλοφόρησε, έχουμε ήδη ένα μικρό κομμάτι από το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα.