Καλύτερα δεν γίνεται: Η λαμπερή πρεμιέρα, το νέο πλατό και το εντυπωσιακό φούξια συνολάκι!

Όλα όσα είδαμε στην έναρξη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Καλύτερα δεν γίνεται: Η λαμπερή πρεμιέρα, το νέο πλατό και το εντυπωσιακό φούξια συνολάκι!

Πρεμιέρα έκανε το Καλύτερα δεν γίνεται στον Alpha με παρουσιάστρια φυσικά την Ναταλία Γερμανού! Οι εκπλήξεις και οι αλλαγές ήταν πολλές στην έναρξη! Οι συνεργάτες άλλαξαν και το πλατό άλλαξε!

Μαζί με την Ναταλία Γερμανού την τρίτη σεζόν του καλύτερα δεν γίνεται θα είναι ο Κώστας Τσουρός. η Εβελίνα Νικολιζά, η Ναταλία Αργυράκη και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης! Όλοι μαζί υπόσχονται να φτιάξουν τα Σαββατοκύριακά μας με την ευχάριστη παρέα τους!

Η Ναταλία Γερμανού έλαμψε μέσα σε ένα φούξια κοστούμι και εντυπωσίασε με την παρουσία της!Σε γνωστή σειρά θα παίξει η παρουσιάστρια και θα κάνει γκεστ εμφάνιση! Το πλατό ήταν αλλαγμένο και πάρα πολύ όμορφο με ένα μεγάλο πάγκο σε αντίθεση με τον περσινό καναπέ! Οι νέες ενότητες παρουσιάστηκαν ήδη και το μόνο που μένει να δούμε είναι πως θα δέσει αυτή η καινούρια παρεά!

Ναταλια Γερμανού: Η πρώτη φωτογραφία των συνεργατών της στον ALPHA

Στις τηλεοπτικές μας οθόνες επιστρέφει η Ναταλία Γερμανού μέσα από την συχνότητα του ALPHA και οι συνεργάτες της είναι πλήρως ανανεωμένοι. Μάλιστα, αναρτήθηκε η πρώτη φωτογραφία τους.

Η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» από την Κυριακή θα έχει νέα και φρέσκα πρόσωπα για να μας μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις της showbiz. Βέβαια, σταθερός παραμένει ο Κώστας Τσουρός.

Η Ναταλία Γερμανού, λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία τους, θέλοντας έτσι να τους καλωσορίσει και μέσα από τα social media.

Συνεργάτες της Ναταλίας Γερμανού