The Bachelor: Αποκλειστικά πλάνα από το δεύτερο επεισόδιο!

Τι θα συμβεί;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Αποκλειστικά πλάνα από το δεύτερο επεισόδιο!

Στην πρεμιέρα του Καλύτερα δεν γίνεται με την Ναταλία Γερμανού είδαμε αποκλειστικά πλάνα από το δεύτερο επεισόδιο του The Bachelor με τον Παναγιώτη Βασιλάκο!

Πανικός θα γίνει και στο δεύτερο επεισόδιο του «The Bachelor» για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, με το σόου του Alpha να μας επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις, στην προσπάθεια των κοριτσιών να κερδίσουν τον γοητευτικό άνδρα.

Το νέο επεισόδιο προορίζεται για την Πέμπτη (17/9) και σε αυτό αναμένεται να δούμε νέες ανατροπές, όπως έγινε με τη διαδικασία αποχώρησης στην πρεμιέρα, ενώ θα δούμε τον Βασιλάκο ακόμη και να... επισκέπτεται στο δωμάτιο τα κορίτσια. Ωστόσο, οι πρώτοι τσακωμοί έκανα την εμφάνιση τους!

Οι βόλτες, επίσης, θα βρεθούν στην ημερήσια διάταξη, με το «The Bachelor» να μας μυεί στην καθημερινότητα, που θα ζουν στην πορεία ο υποψήφιος γαμπρός και οι γυναίκες... της ζωής του, με το κανάλι να μας παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού.

Παναγιώτης Βασιλάκος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την πρεμιέρα του «Bachelor» και το μήνυμα

Την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του «The Bachelor», όπου έστειλε το μήνυμα του.

Χθες 10/9 το βράδυ, μόνο 18 κοπέλες κατάφεραν να πάρουν το τριαντάφυλλο του Έλληνα Bachelor έτσι ώστε να συνεχίσουν να προσπαθούν για να του «κλέψουν» την καρδιά.

Σήμερα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, δημοσίευσε το trailer της επόμενης εβδομάδας και έγραψε, «Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Τα καλύτερα έρχονται με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο. Δείτε την επόμενη Πέμπτη στις 22:00 στο #TheBachelorGR».