Γυναίκα - έκπληξη στο πλευρό της Αννίτας Πάνια στο Opentv

Έφυγε από τον ΣΚΑΪ και πήγε στο «Αννίτα Κοίτα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γυναίκα - έκπληξη στο πλευρό της Αννίτας Πάνια στο Opentv

Η Αννίτα Πάνια έκανε πρεμιέρα σήμερα στο Opentv και παρουσίασε τη νέα της ομάδα. Φέτος λοιπόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια πρόκειται να έχει στο πλευρό της μία γυναίκα - έκπληξη η οποία ήρθε απευθείας από τον ΣΚΑΪ προκειμένου να φέρει τα πάνω κάτω.

Η παρουσιάστρια έκανε την ανατροπή και, από εκεί που έμοιαζε να αποχωρεί από το κανάλι, παρέμεινε εν τέλει και η νέα χρονιά τη βρίσκει ανανεωμένη, ευδιάθετη και με μια δημοσιογραφική ομάδα, η οποία ετοιμάζεται κάθε Σαββατοκύριακο να μας προσφέρει ιδιαίτερα ρεπορτάζ.

Αυτή είναι η γυναίκα - έκπληξη που θα έχει στο πλευρό της στο Opentv η Αννίτα Πάνια

Ο λόγος για την Τόνια Κούμπα, την οποία γνωρίσαμε πέρυσι μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks. Πριν από λίγο καιρό η δημοσιογράφος ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το ριάλιτι και πως ετοιμάζει κάτι νέο επαγγελματικά.

Παράλληλα βέβαια θα έχει στην ομάδα και την Νάνσυ Νικολαΐδου καθώς και τον Σωτήρη Καραμίντζα, οι οποίοι μπήκαν στις επάλξεις μαζί με την Αννίτα Πάνια και υποσχόνται μια σεζόν με επιτυχίες στο Ανοικτό Κανάλι.

Νέο επαγγελματικό βήμα για την Αννίτα Πάνια

Μόλις σήμερα έγινε γνωστό, πως η Αννίτα Πάνια, πέρα από την πρεμιέρα της στο Opentv με την εκπομπή της, πρόκειται να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα, αυτή τη φορά όμως, εκτός τηλεόρασης και η αλήθεια είναι πως σίγουρα δε το περιμέναμε!

Χθες κυκλοφόρησε η ημερομηνία της πρεμιέρα της - δείτε τη εδώ - ωστόσο, ρεπορτάζ της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου» ανέφερε, πως η αγαπημένη παρουσιάστρια πρόκειται να κάνει κάτι ακόμα φέτος.

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Αννίτας Πάνια

Συγκεκριμένα, η Αννίτα Πάνια πρόκειται να ανοίξει μία πιτσαρία στο κέντρο της Καλαμάτας μαζί με τον Μπάμπη Στόκα.

O ερμηνευτής και η παρουσιάστρια είναι φίλοι πάνω από δέκα χρόνια, κατάγονται και οι δυο από την Καλαμάτα και γι’ αυτό αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν εκεί επιχειρηματικά.

«Το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι ότι ο Μπάμπης και η Αννίτα γνωρίστηκαν σε μια πιτσαρία που ήταν κάτω από το σπίτι του Μπάμπη στην Καλαμάτα. Αυτό το ποδαρικό, λοιπόν, που έκαναν στην φιλία τους ήρθε η ώρα να το κάνουν και στην πραγματική ζωή…», σχολίασε η Φωτεινή Ψυχίδου που μετέφερε όλο το ρεπορτάζ.