Νέο στιγμιότυπο του Ματέο Παντζόπουλο από την Άνδρο

Η φωτογραφία που τρέλανε το διαδίκτυο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέο στιγμιότυπο του Ματέο Παντζόπουλο από την Άνδρο

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ματέο Παντζόπουλος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, ένα νέο στιγμιότυπο από τα Άχλα, και συγκεκριμένα από τον προσωπικό του παράδεισο στην Άνδρο.

Η αγάπη που έχει ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη για την Άνδρο είναι γνωστή. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι επέλεξε αυτή την μοναδική τοποθεσία για να χτίσει το Όναρ, το ξενοδοχείο στο οποίο πέρασε όλο το καλοκαίρι του με την αγαπημένη παρουσιάστρια.

Έτσι πολύ συχνά επιλέγει να ανεβάζει στα social media, αν και δεν είναι τόσο ενεργός, φωτογραφίες από τα Άχλα, την περιοχή της Άνδρο όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο του.

Αυτό είναι το νέο στιγμιότυπο του Ματέο Παντζόπουλου από την Άνδρο

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και σήμερα το πρωί, όταν αναδημοσίευσε τη φωτογραφία που ανέβασε ένας follower του στο Instagram, και στην οποία απαθανατίζεται η παραλία που βρίσκεται κάτω από το Όναρ, όπου πολύ συχνά είδαμε φέτος το καλοκαίρι την Ελένη Μενεγάκη - δείτε εδώ στιγμιότυπο.

Ματέο Παντζόπουλος ξενοδοχείο

Ματέο Παντζόπουλος: Μυστήριο πίσω από την απόφασή του για το Όναρ - Τι συμβαίνει

"Λυπούμαστε, αλλά το κατάλυμα αυτό δεν δέχεται κρατήσεις στον ιστιοχώρο μας προς το παρόν. Μην ανησυχείτε, μπορείτε να βρείτε πιο κοντινά καταλύματα ακριβώς εδώ.". Αυτό είναι το μήνυμα που εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή όταν κάποιος αναζητά στην booking το ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο, Όναρ και πραγματικά μυστήριος παραμένει ο λόγος.

Πριν από λίγο καιρό αν κάποιος ήθελε να κλείσει διαμονή στο ξενοδοχείο Όναρ στα Άχλα της Άνδρου μπορούσε κάλλιστα να επισκεφθεί το booking.gr και να το κάνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τώρα πια κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί και κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο.

Μήπως πάει κάπου το δικό σας μυαλό;

Και για του λόγου το αληθές παρακάτω ακολουθεί φωτογραφία που το αποδεικνύει:

Όναρ Ματέο παντζόπουλος

Να υπενθυμίσουμε πως το Όναρ πριν από λίγους μήνες είχε υποστεί μια μεγάλη καταστροφή αλλά πλέον βρίσκεται στα καλύτερα του. Δείτε εδώ φωτογραφίες