Αγγελική Δαλιάνη - Μάνος Παπαγιάννης : Επέτειος γάμου - "Τώρα σου φορτώθηκα...τέλος"

Η απίστευτη φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αγγελική Δαλιάνη - Μάνος Παπαγιάννης : Επέτειος γάμου -

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι είχε επέτειο και η Αγγελική με μια χιουμοριστική φωτογραφία ευχήθηκε!

Oι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τη Λυδία και τον Νικήτα και όπως αποκαλύπτουν οι αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σχέση τους βρίσκεται στην καλύτερή τους φάση. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που οι δυο τους «πειράζουν» δημόσια ο ένας τον άλλο. Πρόσφατα μάλιστα η Αγγελική σταμάτησε να ακολουθέι τον Μάνο στο instagram!

Σήμερα με αφορμή την επέτειο των 11 χρόνων γάμου τους η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και με αρκετή δόση χιούμορ έγραψε, «Σου φορτώθηκα @manospapagiannis ..... τέλος!!! 11 χρόνια γάμου - 17 χρόνια μαζί... Ας πρόσεχες..».

Επέτειος γάμου Δαλιάνη - Παπαγιάννης!

Θα «λιώσετε» με τα παιδιά της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη - Απίστευτες φωτογραφίες

Στιγμές απερίγραπτης ευτυχίας βιώνει η όμορφη ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη στο πλευρό του συζύγους της Μάνου Παπαγιάννη καθώς η Αγγελική είχε χθες τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την οικογένεια και τους φίλους της. Θα "λιώσετε" με τα παιδιά της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη μόλις δείτε τις φωτογραφίε από το πάρτι.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Αγγελική στη Μύκονο, όπου και κάνει τις διακοπές της αυτό το καλοκαίρι μαζί με την οικογένειά της, με την οποία δείχνει να είναι πάρα πολύ δεμένη! Η γνωστή ηθοποιός έκλεισε τα 41 και είναι πιο όμορφη από ποτέ. Την παράσταση βέβαια κλέβουν τα παιδάκια της που είναι πανέμορφα και άπειρα γλυκά. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία.

Αυτή είναι η φωτογραφία από το πάρτι της Αγγελικής Δαλιάνη με τα παιδιά της που θα σας κάνει να λιώσετε

Αγγελική Δαλιάνη
Αγγελική Δαλιάνη πάρτι παιδιών!