Δανάη Παππά: Το νέο της μεγάλο βήμα μετά το «Τατουάζ»

Αποχώρησε από τις 8 Λέξεις και πάει...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δανάη Παππά: Το νέο της μεγάλο βήμα μετά το «Τατουάζ»

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που έκανε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Τατουάζ» και τη συμμετοχή της στις 8 Λέξεις του ΣΚΑΪ, η Δανάη Παππά είναι έτοιμη να κάνει ένα νέο μεγάλο βήμα στην καριέρα της, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Η αγαπημένη ηθοποιός κατάφερε μέσα σε λίγο καιρό να κάνει το τηλεοπτικό κοινό να την αγαπήσει μέσα από τις ερμηνείες της στις δύο μεγάλες σειρές του Ανδρέα Γεωργίου.

Πριν από λίγο καρό, αποκάλυψε την επιθυμία της να αποχωρήσει από τις 8 Λέξεις λέγοντας: «Το συζήτησα εγώ με τον Ανδρέα γιατί το σκεφτόμουν καιρό. Το σκεφτόμουν από την αρχή των “8 Λέξεων”. Ναι μεν χωρίζουν οι δρόμοι μας, αλλά συνεχίζει ο ένας να είναι μες στην καρδιά του άλλου».

Αυτό είναι το νέο μεγάλο βήμα της Δανάης Παππά μετά το «Τατουάζ»

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί επίσημα το επόμενο βήμα της και ενώ είχε ακουστεί ότι θα μπει στο Survivor - δείτε εδώ - οι πληροφορίες του «Μytv» θέλουν την ηθοποιό να συμμετέχει στο σίκουελ της κινηματογραφικής ταινίας «Ι Ιονε Καρδίτσα», που φέρει πια τον τίτλο «Καρδίτσα forever», σε σενάριο Διονυσίας Τσιτιρίδου και σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη. Μάλιστα, η ίδια φαίνεται να έχει κάνει ήδη ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων.

"Τρελή" από έρωτα η Δανάη Παππά του Τατουάζ - Η φωτογραφία από τις διακοπές με τον σύντροφό της

Η Δανάη Παππά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Τατουάζ, φαίνεται να είναι "τρελή" από έρωτα για τον αγαπημένο της σύντροφο. Λάμπρο Λάζαρη. Οι δυο τους κάνουν μαζί διακοπές και έχουν ανεβάσει την πιο υπέροχη φωτογραφία.

Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε προσωρινή "παύση" στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πλέον απολαμβάνει και με το παραπάνω το καλοκαίρι της, καθώς βρίσκεται στους Παξούς μαζί με τον αγαπημένο της.

Η Δανάη Παππά είναι γνωστή λάτρης των social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Ωστόσο φαίνεται πως την πιο τρυφερή ανάρτηση την έκανε ο Λάμπρος Λάζαρης.

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία της Δανάης Παππά από το Τατουάζ με τον σύντροφό της

Λάμπρος Λάζαρης Δανάη Παππά