Αγνώριστη η Μελίνα Ασλανίδου - Με κοντά μαύρα μαλλιά

Η φωτογραφία από το παρελθόν που δεν είχε δει κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Μελίνα Ασλανίδου - Με κοντά μαύρα μαλλιά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε μία πολύ ανατρεπτική φωτογραφία από το παρελθόν της, στην οποία ποζάρει με μαύρα κοντά μαλλιά. Η τραγουδίστρια είναι χωρίς αμφιβολία, αγνώριστη!

Είναι αλήθεια πως η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι μία γυναίκα που δε φοβάται να πειραματιστεί και με το παραπάνω με την εμφάνισή της και συγκεκριμένα με τα μαλλιά της.

Την γνωρίσαμε μελαχρινή, την είδαμε κοκκινομάλλα, καστανή, ενώ φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό έχει κατασταλάξει στο ξανθό που της ταιριάζει πολύ!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου με κοντά μαύρα μαλλιά

Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις λοιπόν, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν και να θυμηθεί μία εμφάνισή της με μαύρα κοντά μαλλιά με λίγες ξανθές ανταύγειες, ενώ χθες ράγισε καρδιές αποχαιρετώντας έναν σπουδαίο άνθρωπο.

Μελίνα Ασλανίδου: Στα πιο αδύνατά της - Με λευκό φλοράλ μπικίνι στην Κρήτη

Η Μελίνα Ασλανίδου διανύει την πιο όμορφη και ήρεμη περίοδο της ζωής της και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Κρήτη με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μουντάκη! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε φωτογραφίες με φλοράλ λευκό μπικίνι και είναι στα πιο αδύνατά της.

Η αλήθεια είναι πως διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα που πολλές 20αρες παρακαλούν να έχουν όταν φτάσουν στην ηλικία της.

Μελίνα Ασλανίδου: Με κατακόκκινο μαγιό στην παραλία - Όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω της

Η Μελίνα Ασλανίδου πόζαρε στην κάμερα φορώντας ένα απίστευτο κατακόκκινο μαγιό. Βέβαια, όλα τα βλέμματα έπεσαν στην κοιλιά της που αποδεικνύουν πως η καθημερινή γυμναστική αποδίδει καρπούς.

Η τραγουδίστρια που έχει μοιράσει τη ζωή της, ανάμεσα σε Αθήνα και Κρήτη όπου μένει με το σύντροφο της, απολαμβάνει τον καλοκαιρινό καιρό κάνοντας βουτιές στη θάλασσα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί μερικές από τις στιγμές που περνάει και όλες οι φωτογραφίες της είναι πολύ εντυπωσιακές.

Πριν από περίπου μια ώρα ωστόσο, δημοσίευσε ίσως την πιο εντυπωσιακή της. Την είδαμε να ποζάρει φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι που τόνιζε το μπούστο της. Ενώ δεν γινόταν να κρυφτούν οι κοιλιακοί που διαθέτει. Η Μελίνα Ασλανίδου διαθέτει ένα απίστευτο κορμί και φαίνεται και σε αυτή τη φωτογραφία από το γυμναστήριο.