Ανατρεπτικό το εξώφυλλο του Χάρη Ρώμα - Ποζάρει με κοιλιά σαν εγκυμονούσα

Τι συμβολίζει αυτή η κίνηση;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ανατρεπτικό το εξώφυλλο του  Χάρη Ρώμα - Ποζάρει με κοιλιά σαν εγκυμονούσα

Ένα ανατρεπτικό εξώφυλλο θα κυκλοφορήσει αύριο από το περιοδικό Koita με τον Χάρη Ρώμα να ποζάρει σαν εγκυμονούσα! Φυσικά η κίνηση αυτή συμβολίζει ότι ο Χάρης έχει γεννήσει στην ελληνική τηλεόραση όλες τις επιτυχίες!

Πιο συγκεκριμένα καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα ήταν η Μαρία Κορινθίου η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο της εγχείρημα στο περιοδικό Koita! Εκεί λοιπόν θα δούμε πολλά ανατρεπτικά εξώφυλλα όπως μας είπε και είναι κάτι που το δουλεύει εδώ και πολύ καιρό!

Στην τηλεφωνική γραμμή της εκπομπής εμφανίστηκε και ο Χάρης Ρώμας και η Σίσσυ του έκανε κάποιες ερωτήσεις πάνω σε αυτό το εξώφυλλο! Δείτε τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας για τον έρωτα που ζει και για τον γάμο!

Πως το σκέφτηκες και το τόλμησες Χάρη;

Δεν το σκέφτηκα, εγώ απλώς το τόλμησα! Η Μαρία το σκέφτηκε! Στην αρχή είπα όχι γιατί αυτό που σκέφτηκες εγκυμονεί κινδύνους, και μετά όταν μου είπε όλο το κονσεπτ και το κολακευτικό "Ο άντρας που γέννησε όλες τις επιτυχίες στην τηλεόραση" το ξανασκέφτηκα και είπα ναι εξάλλου καλλιτέχνες είμαστε και επιβάλλεται να κάνουμε τέτοιες ανατρεπτικές εμφανίσεις!

Δείτε τη φωτογραφία και το απόσπασμα!

Χάρης Ρώμας έγκυος

Ο Χάρης Ρώμας το αποκάλυψε: Εκτός του Καφέ της Χαράς αυτός ο ηθοποιός!

Σε δηλώσεις σχετικά με τους ηθοποιούς του Καφέ της Χαράς προχώρησε ο Χάρης Ρώμας και αποκάλυψε ποιος ηθοποιός δεν θα βρίσκεται στην σειρά φέτος!

Σαν «βόμβα» έσκασε χθες η δήλωση της Σοφίας Μουτίδου, που αποκάλυψε πως δε θα βρίσκεται στον νέο κύκλο επεισοδίων του «Καφέ της Χαράς». Ο Αρτ και η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» συνάντησαν τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η «Δασκάλα» δε θα επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι.

«Υπάρχει πρόβλημα εφόσον βρίσκεται σε μια άλλη εκπομπή αυτή τη στιγμή και μάλιστα καθημερινή. Υπάρχει θέμα για το πώς μπορούν να συνδυαστούν τα γυρίσματα. Δε μπορούμε να κάνουμε για έναν ηθοποιό ειδικό γύρισμα. Μου είναι πολύ αγαπητή και αξιόλογη συνάδελφος.

Στο σενάριο κάνουμε ό,τι θέλουμε. Και να υπάρχει, αν δε μπορέσει να ενταχθεί στα γυρίσματα θα κοπεί και θα προστεθεί μια άλλη ιστορία. Έχουμε να μιλήσουμε αρκετό καιρό, από τότε που μου είπε το πρόγραμμά της. Όταν μου είπε το πρόγραμμά της, τής είπα “δε χωράς”. Αυτό» εξήγησε ο Χάρης Ρώμας.