Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η πρόταση του Κωνσταντίνου Βασάλου στον Αρναούτογλου: "Έλα να σε αναλάβω αν θέλεις να..."

Δες τι δήλωσε στον αέρα της εκπομπής!

Η πρόταση του Κωνσταντίνου Βασάλου στον Αρναούτογλου:
News 13.09.2020 14:44
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

O Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα σχετικά με το θέμα των κιλών του που έχει προκύψει το τελευταίο καιρό και την κόντρα του με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ακούγοντας αυτές τις δηλώσεις ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να του προτείνει κάτι.

Στο τέλος λοιπόν του βίντεο, η συζήτηση της παρέας του Έλα Χαμογέλα στράφηκε στο θέμα των κιλών , καθώς ο Γρηγόρης δήλωσε πως μέσα στο καλοκαίρι έβαλε δέκα κιλά! Δείτε εδώ τις δηλώσεις που εξόργισαν τον παρουσιαστή!

Τότε ο Κωνσταντίνος Βασάλος που είναι personal trainer έκανε μια πρόταση στον Γρηγόρη!

«Αν μας βλέπεις Γρηγόρη, αν θέλεις για να μη σου λέει κανένας τίποτα από εδώ και πέρα, τα δέκα κιλά που πήρες μαζί μου θα τα χάσεις σε ένα μήνα. Εγώ σε αναλαμβάνω, σε ένα μήνα θα χάσεις τα δέκα κιλά που πήρες… Αν θέλεις εγώ θα σε αναλάβω» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η καυστική απάντηση στην Τσιμτσιλή - "Δεν χωράει καθόλου χιούμορ"

Από τα παρασκήνια του «The 2Night Show» μίλησε στην κάμερα του Πρωινού ο Γρηγόρης Αρναούτογου, ο οποίος εξήγησε τον λόγο που αντέδρασε στα σχόλια που έγιναν για τα κιλά του από το Happy Day. " Δεν χωράει χιούμορ" δήλωσε ο παρουσιαστής!

Ο παρουσιαστής έριξε τους τόνους και ξεκαθάρισε πως μίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το θέμα έληξε.

«Μίλησα με τη Σταματίνα. Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα. Κάποιες απόψεις. Γιατί μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Δεν στενοχωριέμαι για τέτοια πράγματα. Θεωρώ πως σε κάποια θέματα δε χωράει καθόλου χιούμορ. Θεωρώ πως το 2020 δεν κάνουμε χιούμορ με τέτοια πράγματα. Για το πώς είναι ένας άνθρωπος με τα κιλά του. Αντιλαμβάνομαι πως μπορεί να ήταν καλοπροαίρετο το σχόλιο.

Αλλά είμαι τόσο υπερευαίσθητος που στο ραδιόφωνο σταμάτησα τραγούδι παιδικό που έλεγε “η χοντρή κυρία ανέβηκε στο τραμ και έσπασε το τραμ”. Όταν βάζεις ένα τέτοιο παιδικό τραγουδάκι για να γελάσουν τα παιδιά, μη σας φανεί παράξενο αν μεθαύριο το παιδάκι που το άκουσε, έκανε bullying σε άλλο παιδάκι επειδή ήταν παχουλό. Εσύ το άφηνες να ακούει ένα τέτοιο τραγουδάκι.

Με το θέμα των κιλών δεν κάνουμε καθόλου χιούμορ. Και θέλω να πιστέψω πως δεν ήταν κακοπροαίρετο. Με τον κύριο Παπανώτα δεν επικοινώνησα. Επικοινώνησα με τη Σταματίνα που έχω μια ιδιαίτερη εκτίμηση και συμπάθεια. Φτάνει μέχρι εδώ. Αυτό είναι τέλος, σταματάμε εδώ» εξήγησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Εξελίξεις με το The 2night show - Βγήκε ανακοίνωση

Εξοργισμένος ο Αρναούτογλου με τον Παπανώτα: "Αυτές τις ηλιθιότητες..."

Share