Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ! - " Επέλεξα να κάνω μοναχικές διακοπές..."

Όλα όσα αποκάλυψε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ! -

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην Realnews και στην Νίκη Κώτσου για τα επαγγελματικά του νέα αλλά και την προσωπική του ζωή!

Μια νέα σεζόν ξεκινάει για όλους έτσι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε πως πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές, μίλησε για το κεφάλαιο Ελένη αλλά και την παρουσία του στην κριτική επιτροπή του Style me up!

Μετά τον χωρισμό του από την επιχειρηματία και πρώην μοντέλο, Μαρία Καλάβρια ο ίδιος δηλώνει πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει σε μια νέα σχέση.

«Απόλαυσα φέτος τις διακοπές μου, ηρέμησα, είδα πολλούς φίλους και αναθεώρησα πολλά» αναφέρει και συμπληρώνει πως επέλεξε χαλαρά και καθόλου κοσμικά μέρη για τις διακοπές του, όπως τα Καμένα Βούρλα, ο Βόλος και η Ελαφόνησος.

Φυσικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δε γινόταν να μην αναφερθεί και στην Ελένη Μενεγάκη λέγοντας, «Μου λείπει σίγουρα η Ελένη Μενεγάκη, αλλά πρέπει να προχωράμε μπροστά στις νέες προκλήσεις. Η Ελένη είναι κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση».

Όσο για το νέο του τηλεοπτικό βήμα αναφέρει, «Θα είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής στο Style me Up με τη Μαρία Μπακοδήμου αλλά ακόμη περιμένουμε να ολοκληρωθεί το στούντιο, καθώς γίνεται μια προσεγμένη δουλειά. Πιστεύω ότι με το καλό την επόμενη εβδομάδα θα μπορούμε να το δούμε»

Δημήτρης αλεξάνδρου αποκαλυπτικές δηλώσεις

Μεσάνυχτα: Δάκρυσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Η εξομολόγηση καρδιάς με λυγμούς

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε μια εξομολόγηση καρδιάς με λυγμούς και δάκρυα στα μάτια στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη, στα Μεσάνυχτα.

Το διάσημο μοντέλο και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε αρχικά για τα παιδικά του χρόνια αλλά και για τον χωρισμό των γονιών του που όπως εξομολογήθηκε τον ωρίμασαν πολύ, ενώ περιέγραψε το πώς βρέθηκε από ηλεκτρολόγος να συνεργάζεται με μεγάλους οίκους μόδας και να περπατάει στις πιο διάσημες πασαρέλες.

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου που έφεραν δάκρυα στα μάτια του

«Ήταν λίγο δύσκολη η παιδική μου ηλικία, ειδικά με το κομμάτι του χωρισμού των γονιών μου σε ηλικία 6 ετών, και έπρεπε να πάρω γρήγορες αποφάσεις, πάντα μου αρέσει να ελίσσομαι γρήγορα σε ένα πρόβλημα και αυτό μάλλον το ανακάλυψα τώρα, γιατί το είχα ήδη από μικρή ηλικία. Έπρεπε να πάρω τη ζωή στα χέρια μου. Έχει ένα τίμημα γιατί έχασα έτσι την παιδικότητά μου, αλλά υπάρχουν και άλλα για τα οποία ευγνωμωνώ για αυτό που είμαι τώρα» δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση με τον πατέρα του δικαιολογώντας πως η μετέπειτα συμπεριφορά του να οφείλεται στο γεγονός ότι εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή να μην ήταν έτοιμος να γίνει μπαμπάς.

Μάλιστα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του μιλώντας για τον παππού του, ο οποίος αποτέλεσε για εκείνον πατρική φιγούρα. «Ο παππούς μου είχε μια πολύ όμορφη, καλή, ακριβοδίκαιη, σκληρή αντιμετώπιση προς εμένα και με έμαθε πολλά πράγματα που τους ευγνωμωνώ. Να είμαι ευγενής και να σέβομαι είναι το καλύτερο δώρο που έχω πάρει από την οικογένειά μου» δήλωσε συγκινημένος.

Μιλώντας για την καριέρα του εκτός μόδας, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη για περίπου τέσσερα χρόνια, μια δουλειά την οποία χαρακτήρισε μεγάλο «σχολείο». «Είναι τρομερά επαγγελματίας η Ελένη. Σε ακραίο βαθμό. Δεν είναι τυχαίο αυτό που έχει κάνει, είναι σκληρή δουλειά, είναι όλα μελετημένα στον πόντο, είναι μάθημα για να γίνει σε Πανεπιστήμιο αυτό που κάνει η Ελένη [...] Στον έναν χρόνο που έμεινα μακριά από την Ελένη συνειδητοποίησα τα μαθήματα που είχα πάρει από εκείνη, πήρα πολλά από αυτή τη γυναίκα. Δεν με έφερε ποτέ σε δύσκολη θέση, δεν μίλησε ποτέ για την προσωπική μου ζωή, ό,τι κι αν της εκμυστηρεύτηκα ήταν εκεί, ό,τι κι αν της είπα ήταν εκεί. Την ευχαριστώ για όλα» σχολίασε μεταξύ άλλων.

Αλεξάνδτου Δημήτρης έκλαιγε

Σε ερώτηση για το αν έχει υπάρξει δημοσίευμα ή σχόλιο που να τον έχει ενοχλήσει, ο ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί σε παλαιότερες δηλώσεις της Φαίης Σκορδά, που τον είχε χαρακτηρίσει «άνανδρο» ως προς τη συμπεριφορά του στην τότε σύντροφό του Ελισάβετ Σπανού και τον τρόπο που είχαν χωρίσει, αλλά και τα πρόσφατα σχόλια της παρουσιάστριας που εμφάνιζαν την Ιωάννα Τούνη ως τη νέα του σύντροφο εξαιτίας ενός επαγγελματικού ταξιδιού μαζί της στη Βόρεια Εύβοια.