Αντώνης Αλεξανρίδης: Νέα δήλωση - "Η Αφροδίτη δεν είναι plus size model είναι τανκ!"

Δηλώνει μετανιωμένος αλλά..

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αντώνης Αλεξανρίδης: Νέα δήλωση -

O Αντώνης Αλεξανδρίδης είναι το πρόσωπο των ημερών αλλά όχι με την καλή έννοια! Οι δηλώσεις του παίκτη του Big Brother έφεραν απανωτές αντιδράσεις και μετά από μέρες ο παίκτης βγήκε και απάντησε στις κατηγορίες! Μάλιστα τώρα, σε μια νέα δήλωση προκαλεί και πάλι λέγοντας πως η Αφροδίτη από το Big Brother δεν θεωρείται plus size model αλλά τανκ!

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μιλώντας πρώτη φορά ανοιχτά για το συγκεκριμένο γεγονός στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και τον δημοσιογράφο Διονύση Θανασούλα, αναφέρει: «Όταν έφυγα από το σπίτι με πήγαν σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο και εκεί είδα για πρώτη φορά το χαμό που γινόταν για κάτι που ειπώθηκε για πλάκα. Ξέρω ότι ίσως μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή, αλλά ειλικρινά και το λέω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου μετάνιωσα για ότι έγινε. Μπορεί να είμαι πολλά, αλλά ούτε το μικρό δαχτυλάκι μου έχω σηκώσει σε γυναίκα».

Αντώνης Αλεξανδρίδης

Μάλιστα, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης δε διστάζει να δηλώσει ανοιχτά την επιθυμία του να επιστρέψει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού για να μπορέσει να αποδείξει ότι δεν είναι το τέρας που όλοι παρουσιάζουν και ξεκαθαρίζει πως με τη λέξη «πακέτο» δεν εννοούσε τίποτα άλλο παρά ένα κουτί προφυλακτικά που τους είχε δοθεί από την παραγωγή.

«Όταν ήρθε και μου είπε η Αφροδίτη ότι είναι plus size μοντέλο, της είπα «εσύ δεν είσαι plus size, είσαι τανκς» και ξεράθηκε στα γέλια» αναφέρει ο ίδιος για όσα λέγονται σχετικά με την άποψη που έχει για τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά.

Όσο για τα μηνύματα που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν και στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αρνητικά, υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό μηνυμάτων που προέρχονται από γυναίκες. Μάλιστα σε επικοινωνία του με τον Τάσο Ξιαρχό, του ζήτησε συγγνώμη!

«Μου λένε να μη στεναχωριέμαι, άλλες μου λένε ότι θέλουν να με γνωρίσουν και υπάρχει και ένα ποσοστό που λέει ότι δε θα ξαναδεί το Big Brother επειδή έφυγα εγώ».

Η οικογένειά του όπως είναι λογικό είναι αρκετά αναστατωμένη, η μητέρα του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο πατέρας πολύ στεναχωρημένος ενώ η γιαγιά του μεταφέρθηκε προ ημερών στο νοσοκομείο εξαιτίας μιας κρίσης, απόρροια όσων ακούει για τον εγγονό της.

«Ντρέπεται για τον σάλο...» - Η αποκάλυψη του δικηγόρου του Αντώνη Αλεξανδρίδη

την εφημερίδα Secret μίλησε ο δικηγόρος του Αντώνη Αλεξανδρίδη, του παίκτη που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την ατάκα περί βιασμού που είπε στο live streaminh του Big Brother. O κ. Ιωάννης Βέρρας ξεκαθάρισε πως ο εντολέας του αισθάνεται μετανιωμένος και ντρέπεται για το σάλο που δημιουργήθηκε.

O παίκτης έφυγε από το ριάλιτι ωστόσο δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, εκτός από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram - δείτε τη εδώ.

Ο δικηγόρος του, ξεκαθάρισε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είναι μετανιωμένος και πως θέλει να ζητήσει μία δημόσια συγγνώμη.

«Εν έτει 2020, δε νοείται να γίνονται αναφορές σε εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή αξιοπρέπειας. Κάθε σ3ξιστική ομοφοβική ή ρατσιστική αντίληψη, άποψη ή κρίση είναι και πρέπει να είναι κατακριτέα και καταδικαστέα. Ο κ. Αλεξανδρίδης δηλώνει ειλικρινά μετανιωμένος και ντρέπεται για τον σάλο που έχει προκληθεί εξαιτίας του.

Ο ίδιος επέλεξε το δρόμο της δημόσιας συγγνώμης, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς την κοινωνία μας. Ας αξιολογήσει λοιπόν ο καθένας από εμάς όπως ο ίδιος κρίνει, τη συγγνώμη του κ. Αλεξανδρίδη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Αντώνη Αλεξανδρίδη στην εφημερίδα Secret.