My Style Rocks: Σχεδόν γυμνή και χορεύοντας κρητικά εμφανίστηκε η Κωνσταντίνα Παγανή

Άκρως αποκαλυπτική η εμφάνιση της παίκτριας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Σχεδόν γυμνή και χορεύοντας κρητικά εμφανίστηκε η Κωνσταντίνα Παγανή

Στο σημερινό επεισόδιο στο My Style Rocks, βλέπουμε τις παίκτριες ντυμένες νυφούλες! Μόνο που η Κωσνταντίνα Παγανή δεν ντύθηκε και τόσο πολύ!

Η παίκτρια εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με ένα νυφικό γεμάτο διαφάνειες! Το ύφασμα του ρούχου κάλυπτε μόνο τα απολύτως απαραίτητα!

Βέβαια, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί καθώς η παίκτρια έκανε τον γάμο της στην Κρήτη! Έτσι χόρεψε με το μικροσκοπικό της νυφικό και κρητικά κάνοντας χαμό! Δείτε προηγουμένως τον καυγά μεταξύ Ευρυδίκης και Τζένης!

My Style Rocks: Η Έρη Λώλη βγήκε στη σκηνή με τον πρώην της και πλάνταξε στο κλάμα

Θέμα του αποψινού γκαλά στο My Style Rocks ήταν ο γάμος και οι παίκτριες έβαλαν τα δυνατά τους να παρουσιάσουν εμπνευσμένες εμφανίσεις! Η Έρη Λώλη ήταν μια από τις παίκτριες που συγκλόνισε καθώς βγήκε στην σκηνή με τον πρώην άντρα της!

Ναι, καλά ακούσατε βγήκε ντυμένη νύφη και την συνόδευσε ο πρώην άντρας της με τον οποίο έχουν μαζί και ένα παιδί! Οι δυο τους χόρεψαν ένα βαλς και η συγκίνηση της Έρης δεν κρύφτηκε! Η παίκτρια ήταν τόσο πολύ φορτισμένη με αυτό που ζούσε που ξέσπασε σε κλάματα και με την σειρά τους συγκινήθηκαν και οι υπόλοιπες παίκτριες στο πλατό!

Οι δυο τους πέρασαν ένα πολύ δυνατό μήνυμα καθώς παραμένουν αγαπημένοι για το παιδί που έχουν παρόλο που είναι χωρισμένοι!

Η Ευριδίκη πήρε το λόγο και συγκινημένη δήλωσε πως είναι και η ίδια παιδί χωρισμένων γονιών και έζησε πολύ χαρούμενη παιδική ηλικία καθώς οι γονείς της ήταν επίσης αγαπημένοι!

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα με την Έρη και τον πρώην άντρα της!