The Voice: Η λαμπερή πρεμιέρα, η παρουσίαση των κριτών και η απουσία του κοινού!

Όλα όσα είδαμε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Voice: Η λαμπερή πρεμιέρα, η παρουσίαση των κριτών και η απουσία του κοινού!

Πρεμιέρα έκανε απόψε το The Voice of Greece στον Σκαι! Στο τιμόνι της εκπομπής φυσικά και ήταν για μια ακόμα φορά ο μοναδικός Γιώργος Λιανός!

Η παρουσίαση των κριτών έγινε με την μουσική υπόκρουση των τραγουδιών τους! Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς παρουσιάστηκαν κρατώντας τις αποστάσεις τους και ετοιμάστηκαν να διεκδικήσουν τους παίκτες!

Φυσικά και στο πλατό δεν υπήρχε η παρουσία του κοινού ωστόσο ο πολυμήχανος Πάνος Μουζουράκης φρόντισε για αυτό! Είχε στο κινητό του τον ήχο χειροκροτήματος και φυσικά τον έβαλε να παίζει για να δημιουργήσει ένα πιο θερμό κλίμα! Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Το μήνυμα που έστειλε σε όλους λίγο πριν την έναρξη του The Voice

ο απόλυτο μουσικό talent show, Τhe Voice of Greece, επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 21.00, με το πρώτο επεισόδιο των Blind Auditions. Με αφορμή την έναρξη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα!

Η αγαπημένη παρέα των τεσσάρων coaches έχει πάρει θέση στις καρέκλες και είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς θα ανταλλάξουν σχόλια, πειράγματα και απολαυστικές ατάκες σε μία προσπάθεια διεκδίκησης του διαγωνιζόμενου που θα τους κλέψει την καρδιά με τη φωνή του.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, λοιπόν, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη -η οποία σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της- έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

the voice ελεονωρα