The Voice: Η "μάχη" των κριτών για να διεκδικήσουν συνεργάτιδα του Σαββόπουλου

Μπλόκαραν ο ένας τον άλλον

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Voice: Η

Πρεμιέρα έκανε εχθές το The Voice και η μάχη των κριτών ξεκίνησε ώστε να διεκδικήσουν τα άτομα που θέλουν!Τις εντυπώσεις έκλεψε μια παίκτρια η οποία είναι πρώην συνεργάτιδα του Σαββόπουλου!

Από τις πρώτες κιόλας νότες που τραγούδησε η Αλεξάνδρα, οι κριτές πετάχτηκαν σαν... ελατήρια από τις καρέκλες τους και παρ' όλο που όλοι πάτησαν το κουμπί για να τη διεκδικήσουν, η Έλενα Παπαρίζου για να μπλοκάρει από τη διεκδίκηση τον Πάνο Μουζουράκη και η Ελεονώρα Ζουγανέλη τον Σάκη Ρουβά, τελικά το τελευταίο μπλοκ, αυτό του Σάκη δηλαδή, δεν έπιασε! Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Γιώργου Λιανού.

Η Έλενα Παπαρίζου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σάκης λοιπόν διεκδίκησαν τη νεαρή κοπέλα η οποία στο παρελθόν είχε εμφανιστεί με τον Διονύση Σαββόπουλο.

Σαββόπουλος παίκτρια του the voice

Μάλιστα, ο Πάνος Μουζουράκης τη γνώριζε και προσωπικά, όμως λόγω του μπλοκ της Έλενας, δεν κατάφερε να τη διεκδικήσει.

The Voice: Η λαμπερή πρεμιέρα, η παρουσίαση των κριτών και η απουσία του κοινού!

Πρεμιέρα έκανε απόψε το The Voice of Greece στον Σκαι! Στο τιμόνι της εκπομπής φυσικά και ήταν για μια ακόμα φορά ο μοναδικός Γιώργος Λιανός!

Η παρουσίαση των κριτών έγινε με την μουσική υπόκρουση των τραγουδιών τους! Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς παρουσιάστηκαν κρατώντας τις αποστάσεις τους και ετοιμάστηκαν να διεκδικήσουν τους παίκτες!

Φυσικά και στο πλατό δεν υπήρχε η παρουσία του κοινού ωστόσο ο πολυμήχανος Πάνος Μουζουράκης φρόντισε για αυτό! Είχε στο κινητό του τον ήχο χειροκροτήματος και φυσικά τον έβαλε να παίζει για να δημιουργήσει ένα πιο θερμό κλίμα!