Έγινε η ανακοίνωση για Νίκο Μουτσινά και Ελένη Φουρέιρα - «Ετοιμάσαμε...»

Τι θα συμβεί στην πρεμιέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι»;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγινε η ανακοίνωση για Νίκο Μουτσινά και Ελένη Φουρέιρα - «Ετοιμάσαμε...»

Πρεμιέρα κάνει σε λίγες ώρες ο Νίκος Μουτσινάς με την παρέα του και όλα είναι έτοιμα για την λαμπερή έναρξη. Μαζί του θα βρίσκεται στην πρώτη ημέρα και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία θα βρεθεί καλεσμένη του.

Μάλιστα, πρόκειται να δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες, μια έκπληξη! Την ανακοίνωσε έκανε συνεργάτης του παρουσιαστή στο «Καλό Μεσημεράκι», με μια ανάρτηση του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία από τις πρόβες και έγραψε στη λεζάντα του «Κατι πολυ όμορφο ετοιμάσαμε για το @kalomesimeraki μαζι με @nikosmoutsinas & και την @foureira
Θα το δειτε και θα το ακούσετε αύριο!!!».

Δείτε επίσης, το βίντεο του Νίκου Μουτσινά που πριν την πρεμιέρα του, «αναστάτωσε» το διαδίκτυο.

Με αυτό τον τρόπο ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε ότι η Ελένη Φουρέιρα θα πάει στην εκπομπή του

Ο Νίκος Μουτσινάς κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 14/9 και στην πρώτη κιόλας εκπομπή, θα φέρει στο «Καλό Μεσημεράκι», ένα πρόσωπο το οποίο με τη συνέντευξή του, θα καταφέρει να εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης και να τρελάνει το τηλεοπτικό κοινό.

O παρουσιαστής επιστρέφει μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι και είναι έτοιμος να κάνει πάταγο στον ΣΚΑΪ για μία ακόμα χρονιά.

Ενώ τις τελευταίες μέρες έχει «τρελάνει» τα social media με τα βίντεο που ανεβάζει στα οποία σατιρίζει τα τρέιλερ των άλλων εκπομπών - δείτε εδώ το βίντεο στο οποίο υποδύεται το The Bachelor - ετοιμάζεται πυρετωδώς για να υποδεχθεί τον πρώτο του καλεσμένο για φέτος.

Ο λόγος φυσικά για την Ελένη Φουρέιρα η οποία θα κάνει "ποδαρικό" στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και υπόσχεται μία εμφάνιση - έκπληξη που θα πάρει το μυαλό των τηλεθεατών, χωρίς να αποκαλύπτει βέβαια τι ακριβώς θα δούμε στην μεγάλη επιστροφή της επιτυχημένης εκπομπής.

Οι δυο τους μάλιστα, ήδη ανέβασαν την πρώτη κιόλας φωτογραφία από τα backstage της εκπομπής.