Κλέλια Πανταζή - Λευτέρης Τσάκαλος: Βάφτισαν τον γιο τους!

Αποκλειστικά πλάνα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κλέλια Πανταζή - Λευτέρης Τσάκαλος: Βάφτισαν τον γιο τους!

Το απόγευμα της Κυριακής βάφτισαν τον γιο τους η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος. Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Φρεαττύδα, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Ο μικρός πήρε το όνομα Μιχαήλ Άγγελος και νονά έγινε η Δέσποινα Σαλπαδήμου πρώην αθλήτρια της Κλέλιας και πλέον προπονήτρια.

Η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” βρέθηκε στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή για την οικογένια της Κλέλιας Πανταζή και του Λευτέρη Τσάκαλου και μίλησε μαζί τους αλλά και με τους παππούδες του μικρού.

Χαρακτηριστικό είναι, πως η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε πως επιθυμεί να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πλάνα από τη βάφτιση. Δείτε επίσης εδώ τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού!

Κλέλια Πανταζή: Η τρυφερή δημοσίευση και το δημόσιο «ευχαριστώ» μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της!

Η τρυφερή δημοσίευση και το δημόσιο «ευχαριστώ» της Κλέλιας Πανταζή μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της!

Το ζευγάρι πρόσφατα ανακοίνωσε και επίσημα ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι!

Η Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά, θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Τσάκαλο.

Σήμερα το μεσημέρι (04/07) θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους διαδικτυακούς της φίλους, για τα τρυφερά μηνύματα που δέχτηκε, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία έγραφε χαρακτηριστικά:

«Κοιτάζω το μέλλον μόνο με αισιοδοξία και ανυπομονώ για όλα τα καινούργια, εύκολα και δύσκολα που θα μου φέρει..!! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, για όλες τις ευχές και την αγάπη που μου στείλατε!! Εδώ θα είμαστε.. να μοιραζόμαστε τις νέες εμπειρίες μαζί, να με συμβουλεύετε και να με στηρίζετε ως μανούλα από εδώ και πέρα…».

klelia pantazi