Εφιάλτης στη κουζίνα: Ανακοινώθηκε το τρέιλερ και η επίσημη πρεμιέρα!

Πότε θα γυρίσει ο Έκτορας Μποτρίνι στις οθόνες μας;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Εφιάλτης στη κουζίνα: Ανακοινώθηκε το τρέιλερ και η επίσημη πρεμιέρα!

O Εφιάλτης στην κουζίνα επιστρέφει στις τηλεοράσεις μας στην συχνότητα του Alpha και όλοι ανυπομονούμε να δούμε τον Έκτορα Μποτρίνι να εισβάλει στις κουζίνες των εστιατορίων! Ανακοινώθηκε μάλιστα η ημερομηνία της επίσημης πρεμιέρας και το τρέιλερ!

Το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε και στα στιγμιότυπα βλέπουμε τον Έκτορα Μποτρίνι να βρίσκεται στις κουζίνες, φορώντας φυσικά τη μάσκα προστασίας. Ωστόσο δείτε το ξέσπασμα του σεφ και παρουσιαστή στο instagram.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Έκτορας Μποτρίνι: Έκανε μεγάλο spoiler για τον «Εφιάλτη στην Κουζίνα»

Ο Έκτορας Μποτρίνι ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή ALPHA Παντού και μεταξύ άλλων δε δίστασε να δώσει και ένα μεγάλο spoiler για τη νέα σεζόν και τη επιστροφή της αγαπημένης του εκπομπής, «Εφιάλτης στην Κουζίνα».

«Οι εστιάτορες έχουν φτάσει σε απόγνωση. Μας βάζω όλους στο ίδιο σακί. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ κρίσιμη για την εστίαση και όλοι χρειαζόμαστε βοήθεια, έστω και λίγη.

Τώρα είμαστε λίγο διαφορετικοί, πιο ώριμοι όλοι. Όλοι μας έχουμε εξελιχθεί προς το καλύτερο. Θεωρώ ότι θα γίνει κάτι πολύ όμορφο. Ο “Εφιάλτης” κάνει πολλά καινούργια πράγματα, φτιάχνει τα μαγαζιά, αλλάζει τα μενού… Θα έχει ωραίες ατάκες και νομίζω ότι θα διασκεδάσουμε όλοι. Θα δούμε εστιατόρια όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις. Θα δούμε και ωραία εστιατόρια, αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ελπίζω να δούμε πολλά καινούργια πιάτα… Όλες οι κριτικές και η βοήθεια θα είναι τελείως καλοπροαίρετη και όποιος μπορεί να βοηθήσει, βοηθάει. Στα πρώτα επεισόδια έχω δει νέους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει αυτή τη δύσκολη δουλειά κι έχω αντιμετωπίσει ανθρώπους που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια.