Σωτήρης Κοντιζάς: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν με την σύζυγό του!

Τι μας αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σωτήρης Κοντιζάς: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν με την σύζυγό του!

Στον Γιώργο Κρικοριάν και την κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» παραχώρησε συνέντευξη ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εγκυμοσύνη της συζύγου του, Δέσποινας μάλιστα αποκάλυψε ποιο είναι το φύλο του μωρού!

Ο ίδιος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η σύζυγός του θα γεννήσει τον Νοέμβριο και οι δυο τους θα αποκτήσουν κοριτσάκι. Θυμίζουμε πως το ζευγάρι έχει ακόμη δυο παιδιά. Μια κόρη και έναν γιο.

«Ιδιαίτερο το καλοκαίρι, με προσοχή, τεστ, αντισηπτικά, όλα αυτά που έπρεπε να κάνουμε.

Τα δύο μαγαζιά είναι full time δουλειά. Όταν δεν υπάρχει το MasterChef, που η αλήθεια είναι ότι καταναλώνει πολύ χρόνο από τη μέρα μου, μένει περισσότερος χρόνος για την οικογένεια, τα παιδιά, άντε και λίγος για εμένα… Να κοιμηθώ λίγο παραπάνω και να παίξω κανένα ηλεκτρονικό παιχνίδι. Ξεκίνησα και γυμναστική γιατί είχα να κάνω πάρα πολύ καιρό και έπρεπε να δυναμώσει το σώμα. Δείτε την τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του!

Έβαλα τα παιδιά μου στην κουζίνα. Με την Αριάννα κάναμε φρέσκα ζυμαρικά, τσουρέκι, κουλουράκι, γλυκές ζύμες. Ξεκινάει δυνατά και της αρέσει να έρχεται στο μαγαζί γιατί υπάρχει χώρος. Ο Kenji είναι μικρός, παίζει με αυτοκινητάκια και μετά από λίγο γκρινιάζει. Τον κυνηγάμε εδώ να μην τον χάσουμε.

Δε φαντάζομαι τον εαυτό μου παρουσιαστή σε μια διαφορετική εκπομπή. Όχι. Νομίζω ότι ο Λεωνίδας είναι πιο κατάλληλος για αυτό. Μαζί με τον Λεωνίδα και τον Πάνο θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα. Μόνος μου θα έκανα λιγότερα. Δεν λέω ποτέ όχι, όπως δεν είπα όχι όταν με πλησίασαν για το MasterChef. Αν το είχα φανταστεί ποτέ, όχι δεν το είχα φανταστεί. Κοίτα να δεις που πάμε για πέμπτη σεζόν.

Ήθελα οικογένεια. Πεντάδα πλέον, θα παίζουμε μπάσκετ. Είναι κοριτσάκι. Τον Νοέμβριο θα γεννήσει η γυναίκα μου. Ήμουν στο μαιευτήριο στα προηγούμενα παιδιά. Μακάρι να μπορώ να είμαι και τώρα. Με την Αριάννα δεν θυμάμαι τίποτα, με τον Kenji ήταν πιο εύκολα.

Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι για εσένα δεν χρειάζεται να τα βγάζεις προς τα έξω. Ο γάμος που είχαμε κάνει ήταν πολύ τυπικός. Κάναμε έναν πολιτικό γάμο στο δημαρχείο του Νέου Ηρακλείου. Παντρευτήκαμε ένα μήνα πριν ανοίξω το μαγαζί. Ήταν πριν από το MasterChef», είπε, μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Δείτε όλα όσα είπε στο ακόλουθο βίντεο:

Σωτήρης Κοντιζάς: Τον «τρέλανε» ο γιος του - Τον κυνηγούσε σε όλη τη Σχοινούσα

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος χαζομπαμπάς. Έχει μεγάλη αδυναμία και στα δύο παιδιά του και δεν το κρύβει λεπτό. Μάλιστα, δεν παραπονέθηκε λεπτό, όταν ξεκίνησε να κυνηγάει τον γιο του σε όλη την Σχοινούσα. Ο μικρός, τον «τρέλανε» για τα καλά!

Ο γνωστός σεφ έχει αφήσει για λίγο καιρό τις κουζίνες και έχει κάνει τη δική του εξόρμηση στις Κυκλάδες μαζί με την οικογένειά του.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανεβάσει πολύ ξεχωριστά στιγμιότυπα από το ταξίδι του και από τα παιδιά του.