Αγγελική Δαλιάνη: Μας δείχνει την νεότατη μητέρα της!

Μοιάζουν πολύ!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αγγελική Δαλιάνη: Μας δείχνει την νεότατη μητέρα της!

Την ονομαστική της εορτή είχε σήμερα η μητέρα της Αγγελικής Δαλιάνη, Σταυρούλα! Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της μητέρας της, προκειμένου να της ευχηθεί δημόσια “χρόνια πολλά” για αυτή τη ξεχωριστή ημέρα και όλοι παρατηρούμε πως η μαμά της είναι νεότατη.

«Happy name day mama!!! We love you!!! Να προσέχεις.. για να μας προσέχεις!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Αγγελική Δαλιάνη στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε. Οι φωτογραφίες των παιδιών της Αγγελικής και του Μάνου Παπαγίαννη που θα σας κάνουν να λιώσετε!

Δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί την κούκλα μητέρα της Αγγελικής Δαλιάνη:

μαμα Αγγελικής Δαλίανη
Μαμά αγγελικης δαλίανη

Αγγελική Δαλιάνη - Μάνος Παπαγιάννης : Επέτειος γάμου - "Τώρα σου φορτώθηκα...τέλος"

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι είχε επέτειο και η Αγγελική με μια χιουμοριστική φωτογραφία ευχήθηκε!

Oι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τη Λυδία και τον Νικήτα και όπως αποκαλύπτουν οι αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σχέση τους βρίσκεται στην καλύτερή τους φάση. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που οι δυο τους «πειράζουν» δημόσια ο ένας τον άλλο.

Σήμερα με αφορμή την επέτειο των 11 χρόνων γάμου τους η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και με αρκετή δόση χιούμορ έγραψε, «Σου φορτώθηκα @manospapagiannis ..... τέλος!!! 11 χρόνια γάμου - 17 χρόνια μαζί... Ας πρόσεχες..».

Αγγελική Δαλιάνη Μάνος Παπαγιάννης