Άγριες Μέλισσες: Αυτός θα ήταν ο Νικηφόρος αλλά τελικά κόπηκε στο καστ!

Τα αποκάλυψε όλα ο σκηνοθέτης της σειράς!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Αυτός θα ήταν ο Νικηφόρος αλλά τελικά κόπηκε στο καστ!

Οι Άγριες Μέλισσες μπήκαν στην τηλεοπτική μας καθημερινότητα από το βράδυ της Δευτέρας και ήδη, οι καταιγιστικές εξελίξεις, συζητιούνται παντού. Στο Πρωινό της Τρίτης, ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, μίλησε για όσα πρόκειται να δούμε το επόμενο διάστημα στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για το καστ της σειράς!

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Χαρίτος, επιβεβαίωσε πως ο Δημήτρης Μοθωναίος ήταν να περάσει από δοκιμαστικό για τον ρόλο του Νικηφόρου Σεβαστού, αλλά τελικά ο ηθοποιός είχε ετοιμάσει τότε τη βαλίτσα του για Κίνα, στην Σανγκάη, για τα γυρίσματα μιας ταινίας. Δείτε την αποθέωση που έδειξε το Twitter για την σειρά!

Δείτε ολόκληρη της συνομιλία του σκηνοθέτη με το πρωινό!

Νεκροί 3 ηθοποιοί στις Άγριες Μέλισσες

Πρεμιέρα σήμερα για τις Άγριες Μέλισσες και κυκλοφόρησε ένα spoiler πραγματική "φωτιά"! 3 ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς θα βρεθούν κάτω από το χώμα!

Στην πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής «Ευτυχείτε» μάθαμε ότι τρία πρόσωπα από τη σειρά «Άγριες μέλισσες» θα βρουν σκληρό θάνατο στα επόμενα επεισόδια. Αυτά τα είναι η Θεοδοσία (Χριστίνα - Χειλά Φαμέλη), ο Θωμάς Κυπραίος (Γιάννης Στάνκογλου) και ο Κλεομένης (Θανάσης Κουρλαμπάς).

Ο τρόπος που θα χάσει τη ζωή της όμως η Θεοδοσία θα είναι σοκαριστικός αφού θα τη σκοτώσουν οι σφαίρες που προορίζονταν για την αντίζηλό της. Η Θεοδοσία μπαίνει μπροστά στην Ελένη μέσα στο δικαστήριο και τη σώζει από τις σφαίρες πληρωμένου δολοφόνου του Δούκα. Ο Θωμάς μετά τη δίκη της Ελένης και τη συνάντηση τους, τινάζει τα μυαλά του στον αέρα. Ο Μελέτης σκοτώνει τον Κλεομένη... Δείτε στο βίντεο τις εξελίξεις:

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει πως θα γίνουν ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες και πως θα μπουν νέα πρόσωπα, ενώ τονίζει πως δεν δανείζεται αυτός τον Δούκα, αλλά το αντίθετο. Επίσης, η Κατερίνα Διδασκάλου αναφέρει πως δεν πιστεύει στα spoiler και δεν τα διαβάζει γιατί και ως ηθοποιός θέλει να εκπλήσσεται.