Γιώργος Παπαδάκης: Το επικό σχόλιο στον αέρα του ΑΝΤ1 για τις μάσκες - «Είναι για τον...»

Την φόρεσε στην εκπομπή του και η στιγμή είναι... απίστευτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδάκης: Το επικό σχόλιο στον αέρα του ΑΝΤ1 για τις μάσκες - «Είναι για τον...»

Ένας χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με τις μάσκες που μοιράστηκαν στους μαθητές στα σχολεία, αφού είναι πολύ μεγάλες για τα πρόσωπα τους. Το συγκεκριμένο λοιπόν γεγονός σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα του ΑΝΤ1 στην εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής, αντιμετώπισε με χιούμορ τις μάσκες «Κινγκ Κονγκ», όπως της χαρακτήρισε, αφού και στον ίδιο είναι τεράστιες.

«Αυτή είναι μία από τις μάσκες που δόθηκαν στα παιδάκια χθες. Αντιλαμβάνεστε, ολόκληρο γαϊδούρι και μου φτάνει μέχρι εδώ. Αυτή η μάσκα είναι για τον Κινγκ Κονγκ» είπε, μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες έγιναν γνωστές για τον Γιώργο Παπαδάκη μερικές πολύ άσχημες εξελίξεις.

Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα - "Έχασα έναν..."

Άκρως συγκινητική ήταν η έναρξη της εκπομπής του Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη να ξεκινά με μια κατάθεση ψυχής.

Σαν σήμερα έφυγε από την ζωή ο αξέχαστος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου του 2019 ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπέστη καρδιακή ανακοπή στον ύπνο του κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρός. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του και ο θάνατος του μουσικοσυνθέτη σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο.

Γιώργος Παπαδάκης: Άσχημες εξελίξεις με το Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1 - Έγινε γνωστό ότι...

Σήμερα, λοιπόν ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε: «Σαν σήμερα αιφνιδιαστήκαμε γιατί χάσαμε κι εγώ έχασα έναν προσωπικό μου φίλο, έναν μεγάλο καλλιτέχνη που θα τραγουδάμε τα τραγούδια του, τις δημιουργίες του για πολλά χρόνια… Αχ, ρε Λαυρέντη πριν από ένα χρόνο αιφνιδιαστήκαμε όλοι όταν ακούσαμε ότι η καρδιά του Λαυρέντη δεν άντεξε, αλλά αντέχει η δημιουργία σου Λαυρέντη…»!