Φωτογραφία από το πατρικό σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου - Έτσι είναι διακοσμημένο το σαλόνι

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία από το πατρικό σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου - Έτσι είναι διακοσμημένο το σαλόνι

Ο Λάκης Λαζόπουλος μπορεί να θέλει να διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πριν λίγες ώρες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία από το πατρικό του σπίτι και να μας δείξει την διακόσμηση που έχει στο σαλόνι του.

Ο παρουσιαστής μπορεί να απέχει από την τηλεόραση, ωστόσο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram συχνά ενημερώνει για την καθημερινότητα του.

Σε πρόσφατη ανάρτηση του λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού όπου έμεναν οι γονείς του και μεγάλωσε και ο ίδιος.

Να σημειώσουμε πως, στην κάμερα της εκπομπής Love it, του ΣΚΑΙ, μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος και κατέρρευσε αναφερόμενος στο θάνατο της γυναίκας του.

Λάκης Λαζόπουλος πατρικό σπίτι

Χαμόγελα ευτυχίας για τον Λάκη Λαζόπουλο

Ο Λάκης Λαζόπουλος τον τελευταίο χρόνο πέρασε δύσκολα, ωστόσο, τώρα φαίνεται πως το χαμόγελο ευτυχίας επιστρέφει στο πρόσωπό του αφού θα... ξανά ανέβει στο σανίδι!

Μπορεί η απειλή του κορωνοϊού να άλλαξε δραματικά τις συνθήκες στην ψυχαγωγία και την πολιτιστική δημιουργία, οι καλλιτέχνες, ωστόσο, αψηφώντας φοβίες και οικονομικά ρίσκα, ξεκινούν να στήνουν τα σχέδιά τους για την χειμερινή σεζόν. Ανάμεσά τους και ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση που θα φιλοξενήσει, από τον Οκτώβριο, το Θέατρο Βρετάνια.

Πρόκειται για το δημοφιλές έργο του Χάρολντ Πίντερ «Προδοσία» το οποίο θα ανέβει σε σκηνοθεσία του Αιμίλιου Χειλάκη με την ερμηνευτική συμμετοχή της Αθηνάς Μαξίμου.

Λάκης Λαζόπουλος Θέατρο

O Χάρολντ Πίντερ στην «Προδοσία» καταγράφει την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου στήνοντας για τους ήρωές του ένα ευφυές παιχνίδι με τον χρόνο. Όταν ξεκινάει το έργο, η προδοσία ή οι προδοσίες μοιάζουν πια παρελθόν. Καθώς όμως η μηχανή του χρόνου γυρίζει προς τα πίσω, ο θεατής έρχεται αντιμέτωπος με ένα άλλο, μεγαλύτερο, παιχνίδι, εκείνο των σχέσεων, με τις κρυφές επιδιώξεις, τις σκόπιμες αποκρύψεις, τα μυστικά και τα ψέματα.

Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία μεταξύ μιας γυναίκας, ενός άντρα που γίνεται σύζυγός της και του φίλου του, με τον οποίο η γυναίκα συνάπτει ερωτική σχέση. Το πρωτότυπο του έργου είναι ότι ξεκινάει από το τέλος όταν οι τρεις έχουν πάρει πια διαφορετικούς δρόμους και πηγαίνει προς την αρχή όταν οι τρεις πρωτογνωρίζονται.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο Λάκης Λαζόπουλος είχε συγκινήσει με την ανάρτησή του για τον Κώστα Βουτσά. Δείτε εδώ!