«Λύγισε» η Σοφία Βογιατζάκη - Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που μιλούσε για την μητέρα της

«Φέτος την έχασα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Λύγισε» η Σοφία Βογιατζάκη - Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που μιλούσε για την μητέρα της

«Λύγισε» μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» η Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που μιλούσε για την μητέρα της η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

Η Σοφία Βογιατζάκη εξομολογήθηκε συγκινημένη: «Είχα ένα όμορφο οικογενειακό περιβάλλον. Στη μητέρα μου χρωστώ τα πάντα... Στη μανούλα μου χρωστώ τα πάντα. Φέτος την έχασα. Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, έδινε μόνο αγάπη. Σου έδινε τόση αγάπη που δεν μπορούσε κάποιος να μην την αγαπά.

Το ότι ασχολήθηκα με το θέατρο, η μανούλα «φταίει», με πήγαινε πέντε χρονών στο θέατρο. Με πίστευε πολύ… Μου έλεγε ότι θέλεις εσύ θα κάνεις. Ακόμα και για τους ανθρώπους που είχαν κακία μου έλεγε «Δεν πειράζει, εσύ να τους αγαπάς». Οπότε είμαι τυχερή γιατί είχα αυτή τη μαμά..»!

Να σημειώσουμε βέβαια πως πριν από λίγο καιρό, η Σοφία Βογιατζάκη είχε παραδεχθεί πως δεν της κάνει καθόλου καλό να συζητάει για το θάνατο της μητέρας της. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε.

Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Βογιατζάκη στον αέρα του Mega - «Μου λείπει...»

Η Σοφία Βογιατζάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Mini Καύσωνας και μην μπορώντας να συγκρατήσει την συγκίνησή της, ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του Mega, όταν η Αθηναΐς Νέγκα τη ρώτησε, αν της λείπει η μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε και στον χαμό της αγαπημένης της μητέρας.

Όπως αποκάλυψε, αν και η επικοινωνία είναι κάτι που της δίνει χαρά, δεν είναι κοινωνική, αλλά πολύ... μονόχνωτη ως άνθρωπος.

«Είμαι επικοινωνιακή, αλλά όχι κοινωνική. Το καλύτερο μου είναι να είμαι στο σπίτι και να μην με ενοχλεί άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά. Ενώ οι πραγματικοί της φίλοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Η Σοφία Βογιατζάκη είπε επίσης πως την ανησυχεί πολύ ο κορωνοϊός, μάλιστα μετά την παράσταση «Η ζωή μετά» στην οποία παίζει αποφεύγει τις αγκαλιές με τον κόσμο γιατί φοβάται.

Εξομολογήθηκε επίσης τις δύσκολες στιγμές που περνά μετά την απώλεια της μητέρας της. «Μου λείπει η μαμά μου, όλα είναι κάτω από μια βάση βαθιάς θλίψης και κενού» είπε συγκινημένη. «Είναι μεγάλη ιστορία της απώλειας της μάνας».