Άγριες Μέλισσες: Εκτός σειράς ηθοποιός - Έκανε την ανακοίνωση

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Εκτός σειράς ηθοποιός - Έκανε την ανακοίνωση

Εκτός της σειράς Άγριες Μέλισσες θα βρεθεί ηθοποιός στα νέα επεισόδια που θα προβληθούν στις οθόνες μας. Την ανακοίνωση έκανε και ο ίδιος μέσα από συνέντευξη στη Δήμητρα Καλφούντζου και τη «Φωλιά των Κου Κου».

Ο λόγος για τον «Κλεομένη» η όπως στην πραγματικότητα λέγεται, για τον Θανάση Κουρλαμπά η οποία αποχωρεί και θα συμμετέχει στη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

«Με πολλή μεγάλη χαρά και συγκίνηση αποχαιρετώ τον Κλεομένη. Ο Κλεομένης τελειώνει αυτή τη σεζόν. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς έχει την τύχη και την ευτυχία να μπαίνει σε μια επίσης δυνατή ομάδα, σε ένα πολύ ωραίο σίριαλ που ξεκινάει στην ΕΡΤ1. Μια ωραία κωμωδία που θα χαρίσει ωραίες βραδιές στον κόσμο και το κοινό.

Το φινάλε του Κλεομένη είναι από τα πιο δυνατά πράγματα που έχω ζήσει στη δουλειά μου. Υπάρχει μεγάλη ένταση. Το σίγουρο είναι ότι τη μέρα του γυρίσματος έπεσε πολύ κλάμα και από εμένα και από τους υπόλοιπους που ήταν εκεί. Έχω φωτογραφίες από την τελευταία σκηνή που είναι κάδρα πολύ έντονου συναισθήματος. Όταν δύο ακραίοι ρόλοι, μόλις τελειώσει το γύρισμα, έχουν φωτογραφία που είναι αγκαλιασμένοι και κλαίνε γιατί αποχαιρετιούνται ως συνάδερφοι, είναι στιγμιότυπο ζωής», είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Δείτε ωστόσο και την τραγωδία που θα σημειωθεί στις Άγριες Μέλισσες και θα καταλήξει καταρρακωμένος ο Λάμπρος.

Νεκροί 3 ηθοποιοί στις Άγριες Μέλισσες

Πρεμιέρα έκανε η σειρά Άγριες Μέλισσες (δείτε εδώ τι έγινε στο επεισόδιο) και κυκλοφόρησε ένα spoiler πραγματική "φωτιά"! 3 ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς θα βρεθούν κάτω από το χώμα!

Στην πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής «Ευτυχείτε» μάθαμε ότι τρία πρόσωπα από τη σειρά «Άγριες μέλισσες» θα βρουν σκληρό θάνατο στα επόμενα επεισόδια. Αυτά τα είναι η Θεοδοσία (Χριστίνα - Χειλά Φαμέλη), ο Θωμάς Κυπραίος (Γιάννης Στάνκογλου) και ο Κλεομένης (Θανάσης Κουρλαμπάς).

Ο τρόπος που θα χάσει τη ζωή της όμως η Θεοδοσία θα είναι σοκαριστικός αφού θα τη σκοτώσουν οι σφαίρες που προορίζονταν για την αντίζηλό της. Η Θεοδοσία μπαίνει μπροστά στην Ελένη μέσα στο δικαστήριο και τη σώζει από τις σφαίρες πληρωμένου δολοφόνου του Δούκα. Ο Θωμάς μετά τη δίκη της Ελένης και τη συνάντηση τους, τινάζει τα μυαλά του στον αέρα. Ο Μελέτης σκοτώνει τον Κλεομένη... Δείτε στο βίντεο τις εξελίξεις:

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει πως θα γίνουν ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες και πως θα μπουν νέα πρόσωπα, ενώ τονίζει πως δεν δανείζεται αυτός τον Δούκα, αλλά το αντίθετο. Επίσης, η Κατερίνα Διδασκάλου αναφέρει πως δεν πιστεύει στα spoiler και δεν τα διαβάζει γιατί και ως ηθοποιός θέλει να εκπλήσσεται.