Άγριο "κράξιμο" στο The Bachelor - «Ο Βασιλάκος είναι ερωτευμένος με τον εαυτό του»

Αδιανόητες ατάκες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριο

Λίγες μέρες μετά την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του The Bachelor, το ριάλιτι του ALPHA δέχθηκε άγριο κράξιμο από έναν γνωστό Έλληνα κωμικό. Μάλιστα ο ίδιος δε δίστασε να πει πως ο Βασιλάκος δεν χρειάζεται να ψάξει για γυναίκα αφού είναι ήδη ερωτευμένος με τον εαυτό του.

Ο λόγος φυσικά για τον Τάκη Ζαχαράτο, ο οποίος σχολίασε το νέο αυτό εγχείρημα που είδαμε στην ελληνική τηλεόραση στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Αυτό είναι το άγριο κράξιμο που δέχθηκε το The Bachelor και ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Μετά είδα αυτό το Bachelor που μου φάνηκε τόσο αστείο που αυτός ο τύπος είναι τόσο ερωτευμένος με τον εαυτό του. Είναι ο ίδιος η γκόμενά του πώς να στο πω; Δεν βλέπει τις άλλες», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Χτύπησε «καμπανάκι» στον ALPHA με το The Bachelor - Η εσπευσμένη αντίδραση

Πριν καλά καλά ξεκινήσει η προβολή του The Bachelor, χτύπησε στον ALPHA το καμπανάκι του κινδύνου και έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τις οποίες θα σας μεταφέρω εδώ, στο Vanda's Blog του YouWeekly.gr, το κανάλι αναγκάστηκε να έχει μία εσπευσμένη αντίδραση.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν είναι αν μη τι άλλο γεμάτη και ένα από τα προγράμματα που συζητήθηκε αρκετά την εβδομάδα που πέρασε, ήταν το νέο dating riality του ALPHA, «Τhe Bachelor». Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκε απέναντι από 20 γυναίκες με σκοπό να βρει τον αληθινό έρωτα.

Και ενώ η πρεμιέρα πήγε καλά στα νούμερα τηλεθέασης - δείτε εδώ - στο κανάλι υπάρχει μεγάλη ανησυχία γιατί απέναντι από το The Bachelor παίζει το νέο trend της εποχής που δεν είναι άλλο από το Big Brother.

Αυτή είναι η εσπευσμένη αντίδραση του ALPHA μετά το καμπανάκι με το The Bachelor

Όπως αναφέρουν λοιπόν πληροφορίες μου μέσα από το κανάλι, τις οποίες σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's Blog του YouWeekly.gr, o ALPHA αναγκάστηκε να επισπεύσει κατά σχεδόν δύο εβδομάδες την πρεμιέρα του νέου ριάλιτι καθώς ο «Μεγάλος Αδερφός» κέρδιζε όλο και περισσότερο έδαφος, με τα νούμερα τηλεθέασης να φτάνουν στα ύψη σε καθημερινή βάση.

Βέβαια το κανάλι δεν έμεινε εκεί, αφού οι πηγές μου λένε πως από την επόμενη κιόλας εβδομάδα, το The Bachelor θα προβάλλεται δύο μέρες την εβδομάδα, δηλαδή Πέμπτη και Παρασκευή, απέναντι από το Live του Big Brother. Και μπορεί η κίνηση του ALPHA να φαίνεται παράτολμη αλλά δε σταματάει εκεί.

The Bachelor ALPHA

Ο σταθμός έχει κατά νου να προσθέσει ακόμα μία μέρα προβολής του ριάλιτι, την Τετάρτη. Αυτό ωστόσο σημαίνει πως σε λίγο καιρό, το The Bachelor θα βρει απέναντί του και το GNTM, κάτι που δε ήθελε σε καμία περίπτωση ο ALPHA καθώς το ριάλιτι μοντέλων είναι γνωστό πως έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Και ενώ αυτό ήταν ένα σενάριο που οι ιθύνοντες του σταθμού ήθελαν να αποφύγουν, όλα δείχνουν πως πλέον δεν το αποκλείουν.