GNTM 3: Αυτή είναι η παίκτρια που πήρε τη Wild Card της Βίκυς Καγιά

Έκανε την ανατροπή και πέρασε στο Bootcamp

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Αυτή είναι η παίκτρια που πήρε τη Wild Card της Βίκυς Καγιά

Κι όμως στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, μία παίκτρια δεν εντυπωσίασε τους περισσότερους από τους κριτές, κατάφερε ωστόσο να κάνει την ανατροπή, να πάρει την Wild Card της Βίκυς Καγιά και να εξασφαλίσει το εισιτήριό της για το Bootcamp.

H Φαίη είναι 19 ετών και είχε ξαναπάει στις audition του GNTM το 2018, όμως δεν είχε περάσει επειδή ήταν ανήλικη, οπότε φέτος δεν είχε σκοπό να χάσει τη μεγάλη ευκαιριά.

Το ιδιαίτερο look της δεν μαγνήτισε τους κριτές και έτσι πήρε "όχι" από τον Άγγελο Μπράτη και από τη Ζενεβιέβ. Μόλις συνειδητοποίησε πως κόπηκε προσπάθησε να κερδίσει την κάρτα της Βίκυς Καγιά και το πέτυχε!

Νωρίτερα οι κριτές ρώτησαν έναν παίκτη για την Κάτια Ταραμπάνκο και «κοκάλωσε». Δείτε εδώ τι συνέβη.

GNTM 3: Δίδαξε την τέχνη του «γύπινγκ» και πέρασε στο Bootcamp!

Οι εκπλήξεις φαίνεται πως δεν έχουν τέλος για το φετινό GNTM 3, καθώς είδαμε τον διαγωνιζόμενο ο οποίος μπήκε φουριόζος στην οντισιόν με σκοπό να διδάξει στους τέσσερις κριτές, την τέχνη του «γύπινγκ». Τελικά κατάφερε και να περάσει στο Bootcamp!

Ο Δημοσθένης είναι 29 ετών και ασχολείται με το μπάσκετ αλλά και με το … γύπινγκ! Είναι 1,88 και δεν έχει ασχοληθεί με το modelling ως τώρα, ωστόσο πιστεύει ότι η επιτυχία που έχει στις γυναίκες είναι ικανή για να τον μετατρέψει σε μοντέλο.

Στην οντισιόν του εξήγησε στους κριτές την τεχνική του, την οποία αποκάλεσε «γύπινγκ» ορμώμενος από τον τρόπο με τον οποίο επιτίθεται στα θηράματά του ο γύπας.