Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Μαυρίδης: Το τέλος της περιπέτειας στο Μεξικό - Επιστρέφει στην Ελλάδα!

Απίστευτη ταλαιπωρία για τον παρουσιαστή και την ομάδα του

Γιώργος Μαυρίδης: Το τέλος της περιπέτειας στο Μεξικό - Επιστρέφει στην Ελλάδα!
News 16.09.2020 09:22
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Μετά την περιπέτεια και τη κράτηση τους στο αεροδρόμιο του Μεξικό, ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφει μαζί με τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου του στην Ελλάδα.

Δεν είχε τέλος η ταλαιπωρία του Γιώργου Μαυρίδη και της ομάδας του στο αεροδρόμιο του Μεξικού με τις απανωτές κρατήσεις και την αναμονή στο αστυνομικό τμήμα .

Ο Γιώργος Μαυρίδης με το τηλεοπτικό συνεργείο ταξίδεψαν στο Μεξικό, με σκοπό, να κάνουν γυρίσματα, στο εξωτικό θέρετρο, Κανκούν για την νέα εκπομπή του στο Open, Into the Skin. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών οι μεξικανικές αρχές, επειδή δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτούνται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες, κατά την άφιξη τους, δηλαδή για παράδειγμα, τα ξενοδοχεία όπου είχαν κλείσει για μείνουν. Αποτέλεσμα ήταν οι μεξικανικές αρχές να δώσουν εντολή να παραμείνουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών όταν ενημερώθηκε για την κράτηση του Γιώργου Μαυρίδη και των άλλων τριών ατόμων παρενέβη και στην συνέχεια οι μεξικανικές αρχές έδωσαν εντολή να επιβιβαστούν στην επόμενη πτήση με προορισμό την Ελλάδα. Δείτε εδώ την σύλληψη του Γιώργου Μαυρίδη στο Μεξικό.

Ωστόσο, όταν ανέβηκαν στο αεροπλάνο για να πάρουν το δρόμο της επιστροφής για Ελλάδα προκλήθηκε και νέο θερμό επεισόδιο με τον πιλότο να δίνει εντολή να κατέβουν από το αεροσκάφος ο Γιώργος Μαυρίδης με την ομάδα του τηλεοπτικού συνεργείου και στη συνέχεια τους παρέλαβε η αστυνομία και τους μετέφερε πάλι στα κρατητήρια.

Χθες το βράδυ, ο tatoo artist και γνωστός παρουσιαστής, μαζί με τα άλλα τρία άτομα της ομάδας του, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και ταξιδεύουν για Ελλάδα. Η Ελληνική Πολιτεία μετά το νέο επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο αεροπλάνο κράτησε διακριτική στάση, σεβόμενη, το έργο των Μεξικανικών Αρχών.

Γιώργος Μαυρίδης: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας του εκπομπής!

Με μια νέα εκπομπή έρχεται στο Open Tv ο Γιώργος Μαυρίδης! Ευχάριστα είναι τα νέα για τον γνωστό παρουσιαστής και Tattoo Artist αφού θα ξεκινήσει την δική του εκπομπή, το Into The Skin και μόλις κυκλοφόρησε και το τρέιλερ αυτής!

Με οδηγό την αγάπη του για τα τατουάζ, ο Γιώργος Μαυρίδης ταξιδεύει και γνωρίζει φυλές, λαούς και συμμορίες, δύσκολα προσβάσιμες και επικίνδυνες. Κάθε σημάδι πάνω τους αποτελεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού τους.

Κάθε τατουάζ, σημάδι ή ουλή σημαίνει κάτι ξεχωριστό για αυτούς -και οι αφηγήσεις τους καθηλώνουν

Αυτό είναι το τρέιλερ:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Μαυρίδης: "Δεν κοινοποίησα εγώ τον γάμο μου, η κοπέλα μου τον κοινοποίησε δεν με ρώτησε καν!"

Συνελήφθη στο Μεξικό ο Γιώργος Μαυρίδης

Share