Διεκόπη το Καλημέρα Ελλάδα - Πήρε φωτιά το πλατό του Γιώργου Παπαδάκη την ώρα που ήταν στον αέρα

Απίστευτο περιστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διεκόπη το Καλημέρα Ελλάδα - Πήρε φωτιά το πλατό του Γιώργου Παπαδάκη την ώρα που ήταν στον αέρα

Πρωτόγνωρο περιστατικό σήμερα στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα! Ο Γιώργος Παπαδάκης αναγκάστηκε να διακόψει την ροή της εκπομπής αφού το πλατό του πήρε φωτιά!

Συγκεκριμένα την ώρα που στην εκπομπή είχαν απευθείας σύνδεση με τη Μεταμόρφωση και συζητούσαν για την αστοχία στην κατασκευή των σχολικών μασκών, μια λάμπα στο πλατό πήρε κυριολεκτικά φωτιά.

Ο Γιώργος Παπαδάκης διατήρησε τη ψυχραιμία του και διέκοψε τη ροή της εκπομπής.

Όλοι όσοι βρίσκονταν στο πλατό σηκώθηκαν από τις θέσεις τους, ενώ μόλις η λάμπα έπεσε κάτω, ο Γιώργος Παπαδάκης σε ρόλο πυροσβέστη έσβησε τη φωτιά και η εκπομπή συνεχίστηκε.

Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο:

Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα - "Έχασα έναν..."

Άκρως συγκινητική ήταν η έναρξη της εκπομπής του Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη να ξεκινά με μια κατάθεση ψυχής.

Σαν σήμερα έφυγε από την ζωή ο αξέχαστος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου του 2019 ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπέστη καρδιακή ανακοπή στον ύπνο του κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρός. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του και ο θάνατος του μουσικοσυνθέτη σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο.

Σήμερα, λοιπόν ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε: «Σαν σήμερα αιφνιδιαστήκαμε γιατί χάσαμε κι εγώ έχασα έναν προσωπικό μου φίλο, έναν μεγάλο καλλιτέχνη που θα τραγουδάμε τα τραγούδια του, τις δημιουργίες του για πολλά χρόνια… Αχ, ρε Λαυρέντη πριν από ένα χρόνο αιφνιδιαστήκαμε όλοι όταν ακούσαμε ότι η καρδιά του Λαυρέντη δεν άντεξε, αλλά αντέχει η δημιουργία σου Λαυρέντη…»!