Opentv: Διαψεύδει το ρεπορτάζ του Πρωινού για τον Γιώργο Μαυρίδη

Αποκλειστικό!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Opentv: Διαψεύδει το ρεπορτάζ του Πρωινού για τον Γιώργο Μαυρίδη

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με την φυλάκιση του Γιώργου Μαυρίδη στο Μεξικό. Το πρωί της Δευτέρας μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα από τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα ειπώθηκε χαρακτηριστικά πως το κανάλι Open είναι ενοχλημένο με την συμπεριφορά του παρουσιαστή! Κάτι που δεν ισχύει!

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του Πρωινού ανέφερε:

"Τα στελέχη του Open κινητοποιήθηκαν αλλά υπήρξε έντονη ενόχληση για όσα έγιναν με τον Γιώργο Μαυρίδη”. “Θα κληθεί ο Γιώργος Μαυρίδης να δώσει εξηγήσεις στα στελέχη του καναλιού. Η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη είναι εσωτερική παραγωγή του καναλιού και έχει υψηλό κόστος. Δεν ήταν πρέπουσα η συμπεριφορά του Γιώργου όταν ανέβηκε στο αεροπλάνο”.

Η διάψευση του Opentv για τα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό

Μετά από επικοινωνία μου με ιθύνοντες του σταθμού σας αποκαλύπτω πως τίποτα από όλα αυτά που ακούστηκαν στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 και αναπαράχθηκαν από τα μέσα δεν ισχύει. Για την ακρίβεια άνθρωπος από το κανάλι μου μετέφερε χαρακτηριστικά πως η ίδια η διοίκηση όταν έγινε γνωστό το περιστατικό προσπάθησε άμεσα να μεσολαβήσει για να βρεθεί μία λύση.

Οι σχέσεις του Opentv με τον Γιώργο Μαυρίδη είναι, ήταν και θα είναι άψογες. Ίσα ίσα που το κανάλι δηλώνει έξαλλο με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ!