Eurovision 2021: Μάχη στήθος με στήθος για δύο τραγουδίστριες - Θέλουν να πάνε με την Κύπρο

Ποια θα επικρατήσει;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Μάχη στήθος με στήθος για δύο τραγουδίστριες - Θέλουν να πάνε με την Κύπρο

Μπορεί η Eurovision 2020 να μην έγινε ποτέ, ωστόσο, το 2021 ετοιμάζεται λαμπρή επιστροφή του διαγωνισμού. Στην Κύπρο, το ΡΙΚ σχεδιάζει τη δική του δυναμική επιστροφή στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό με στόχο αυτή τη φορά να καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο. Ποιος θα εκπροσωπήσει την ερχόμενη άνοιξη τη χώρα στη Eurovision;

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή Ευτυχείτε ο Γιάννης Πουλόπουλος, το ΡΙΚ επιθυμεί στη Eurovision 2021 να λάβει μέρος με ένα τραγούδι έθνικ και χορευτικό. Τόσο η Κατερίνα Στικούδη, όσο και η Ειρήνη Παπαδοπούλου φαίνεται πως έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον συμμετοχής.

Δείτε το απόσπασμα!

Κατερίνα Στικούδη
Ειρήνη Παπαδοπούλου eurovision

Ελένη Φουρέιρα: Η ανάρτηση για τη Eurovision που συζητήθηκε στο διαδίκτυο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από ένα insta story που ανέβασε, η Ελένη Φουρέιρα έκανε μία ανάρτηση - αναδημοσίευση για τη Eurovision, η οποία εννοείται πως έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο.

Πριν από μερικές μέρες, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, η Eurovision ανακοίνωσε μερικά πολύ ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα και για το μοναδικό κομμάτι της, Fuego το οποίο έχει καταφέρει να σπάσει τα ταμεία.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για τη Eurovision

Σήμερα, η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει repost τη συγκεκριμένη ανάρτηση και να μοιραστεί και με τους δικούς της διαδικτυακούς φίλους τα πολύ ευχάριστα νέα.

Ελένη Φουρέιρα