Σοκ: Διαζύγιο για πασίγνωστο ζευγάρι του Hollywood!

Ο γάμος τους κράτησε μόνο 3 χρόνια!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σοκ: Διαζύγιο για πασίγνωστο ζευγάρι του Hollywood!

Διαζύγιο-βόμβα στη showbiz, καθώς, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, η Cardi B παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, τον γνωστό ράπερ, Offset.

Η 27χρονη ράπερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την Τρίτη, ενώ παράλληλα ζήτησε και την πλήρη επιμέλεια της δύο ετών κόρης τους, Kulture.

Η Cardi B διεκδικεί επίσης το νόμιμο μερίδιο στην περιουσία που έκαναν από κοινού ενώ ήταν παντρεμένοι, αλλά και διατροφή για να μεγαλώσει τη μικρή τους κόρη.

Όπως αναφέρουν πηγές, η 27χρονη Cardi B και ο 28χρονος Offset δεν πρόκειται να πάρουν ένα πολιτισμένο διαζύγιο, αλλά θα οδηγηθούν στα δικαστήρια για να «λύσουν» τις διαφορές του.Κρυφός δεσμός για ζευγάρι της showbiz.

Λίγο πριν γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού τους, η Cardi B δημοσίευσε ένα αιχμηρό instastory που έγραφε: «Η καρδιά της τελικά της είπε να σταματήσει να ξοδεύει τον χρόνο της».

H Cardi B και ο Offset παντρεύτηκαν μυστικά το 2017. Τον Δεκέμβριο του 2018 χώρισαν ξανά, ωστόσο στη συνέχεια αποφάσισαν να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στη σχέση τους.

Διαζύγιο cardi b
Διαζύγιο της cardi b

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz - Παίρνουν διαζύγιο μετά από 5 χρόνια γάμου

Οι δυο τους κρατούσαν χαμηλό προφίλ και τώρα σύμφωνα με τις πληροφορίες χώρισαν "αθόρυβα".

Ο λόγος για την Άριελ Κωνσταντινίδη και τον Τάκη Μαργαρίτη που παντρεύτηκαν το 2015, ενώ το 2017 απέκτησαν δίδυμα! Τώρα σύμφωνα και με δημοσίευμα της Real News οι δυο τους δεν είναι πια μαζί, ενώ βάσει των ίδιων πληροφοριών έχουν χωρίσει ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο.

Μάλιστα γίνεται λόγος για ένα "βελούδινο" διαζύγιο ενώ να πούμε ότι οι δυο τους ήταν χρόνια φίλοι πριν τελικά παντρευτούν το 2015. Το περιβάλλον του ζευγαριού φέρεται να αναφέρει ότι οι δυο τους κρατούν άριστες σχέσεις και πως η ηθοποιός μένει σε άλλο σπίτι με τα παιδιά.

Διαζύγιο γνωστού ζευγαριού