My Style Rocks: Χαμός στο πλατό! Έγινε έξαλλος ο Κουδουνάρης και η Ευρυδίκη αποχώρησε

Είναι αυτή η τελευταία εμφάνιση της στο παιχνίδι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Χαμός στο πλατό! Έγινε έξαλλος ο Κουδουνάρης και η Ευρυδίκη αποχώρησε

Χαμός επικράτησε στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks. Παρακολουθήσαμε έναν καβγά ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με αφορμή την στιλιστική της επιλογή.

«Σε ενδιαφέρει μόνο να τσακωθείς, να μαλώσεις, να κάνεις κριτική, να λιποθυμήσεις. Πάρα πολύ ωραία όλα αυτά. Σε συμπαθώ πάρα πολύ, αλλά πόσο καιρό να σε συμπαθώ; Πότε θα μιλήσουμε για στιλ; Πότε θα μιλήσουμε για ρούχα; Πότε θα μιλήσουμε ότι υπάρχει ώρα για να φορεθεί κάτι;», της είπε μεταξύ άλλων με έντονο ύφος ο κριτής.

«Όταν το κάνω αυτό, να μιλήσουμε για τα ρούχα μου, μου λέτε ότι είμαι βαρετή και αδιάφορη, όπως προχθές», του απάντησε η Ευρυδίκη στη συνέχεια.

Τα λόγια του, έκαναν την παίκτρια να αποχωρήσει από το πλατό του My Style Rocks. Όπως φαίνεται αυτή θα είναι η τελευταία εμφάνιση της Ευρυδίκης στο παιχνίδι, καθώς η ίδια έχει ανακοινώνει εδώ και αρκετές ημέρες πως είναι εκτός.

Σκάνδαλο με το My Style Rocks - Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μάλωσε άγρια με τον Κουδουνάρη - Εμπλοκή της αστυνομίας

Χαμός έγινε στα παρασκήνια του My Style Rocks με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να έρχεται σε λεκτική διαμάχη με τον κριτή, Στέλιο Κουδουνάρη, να αποχωρεί επεισοδιακά από το ριάλιτι και να καλεί την αστυνομία για να μπορέσει να... φύγει(;)! Στο Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω όλο το παρασκήνιο έτσι ακριβώς όπως μου το μετέφερε πηγή μου!

Τι ακριβώς συνέβη με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Κουδουνάρη - Παρασκήνιο από το My Style Rocks

Στέλιος Κουδουνάρης Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks

Λίγα 24ωρα πριν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τον Στέλιο Κουδουνάρη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ήρθαν σε κόντρα με τον Κύπριο σχεδιαστή, όπως μου αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από την πηγή μου, να μιλά αρκετά άσχημα στην παίκτρια, η οποία από τις προσβολές δεν άντεξε άλλο και αποκάλυψε στην παραγωγή πως θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Στελέχη της παραγωγής την ακολούθησαν εκτός πλατό με σκοπό να την μεταπείσουν. Επί 2 ώρες είχαν πάρει τα κλειδιά του ηλεκτρικού αυτοκινήτου της αλλά και το κινητό της ενώ αρχισυντάκτης της εκπομπής άφησε το κοντρόλ για τα καμαρίνια προκειμένου να της αλλάξει γνώμη.

Η Ευρυδίκη ζητούσε συνεχώς τα κλειδιά και τα προσωπικά αντικείμενα της για να αποχωρήσει ώσπου αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Περιπολικό βρέθηκε στο στούντιο στο Γαλάτσι και οι παραγωγοί υποχρεώθηκαν να της παραδώσουν τα προσωπικά αντικείμενα της. Πληροφορίες μου, επίσης από την ίδια πηγή, αναφέρουν πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει , πήρε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της -το οποίο λειτουργεί χωρίς κλειδιά - βγήκε στην Βεΐκου αλλά το αυτοκίνητο μετά από κάποια μέτρα κοκάλωσε με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να προκαλέσει τροχαίο με ένα μηχανάκι ντελίβερι.

Αποτέλεσμα όλων αυτών η παίκτρια τώρα να έχει αποχωρήσει οριστικά από το My Style Rocks!

Αυτά συνέβησαν, όπως μου αποκάλυψε πηγή μου και σας τα μεταφέρων με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr! Ωστόσο, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλό να ακούγονται και οι δυο πλευρές οπότε... έπεται και συνέχεια του ρεπορτάζ μου...

Μέχρι τότε διαβάστε εδώ και το αποκλειστικό ρεπορτάζ μου για τον Γιώργο Λιάγκα! Άσχημα τα νέα γι'αυτόν όσον αφορά το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΙ.