Πασχάλης Τερζής: Τεράστιος ο κήπος στο σπίτι του - Έχει μέχρι και μποστάνι

Είναι ολόκληρο γήπεδο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πασχάλης Τερζής: Τεράστιος ο κήπος στο σπίτι του - Έχει μέχρι και μποστάνι

Τεράστιος είναι όπως είδαμε μέσα από μια φωτογραφία, ο κήπος που έχει στο σπίτι του ο Πασχάλης Τερζής. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής, έχει βάλει μέχρι και μποστάνι με ζαρζαβατικά.

Ο ίδιος μπορεί να απέχει από το χώρο της τηλεόρασης, αλλά και της μουσικής σκηνής, ενώ να μην έχει ούτε social media, ωστόσο αρκετές φορές έχουμε δει τι κάνει σήμερα, μέσα από αναρτήσεις της κόρης του, Γιάννας.

Πριν από μερικές ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τον κήπο που έχει στο σπίτι του ο Πασχάλης Τερζής.

Όπως είδαμε είναι τεράστιος σαν γήπεδο και το μποστάνι του είναι αυτό που εντυπωσιάζει.

Πασχάλης Τερζής κήπος σπιτιού

Δείτε ωστόσο, πόσο έχει αλλάξει, σε μια δημόσια εμφάνιση του.

Πασχάλης Τερζής: Το βίντεο έπος στο Tik Tok με τα παιδιά και τα εγγόνια του - Για γέλια μέχρι δακρύων

Επικό είναι το βίντεο που δημοσίευσε η κόρη του Πασχάλη Τερζή, Γιάννα και τον είδαμε για πρώτη φορά με όλη του την οικογένεια μαζεμένη στο σπίτι. Είναι πραγματικά για γέλια μέχρι δακρύων και πρωταγωνιστούν τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Ο Πασχάλης Τερζής έχει τεράστια αδυναμία στην οικογένεια του και όποτε μπορούν όλοι, μαζεύονται στο σπίτι και περνάνε χρόνο μαζί. Μπορεί, ο ίδιος πλέον να έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η κόρη του δεν σταματάει τις αναρτήσεις στα social media.

Πριν από λίγες ώρες, η Γιάννα Τερζή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα απίστευτο tik tok βίντεο με το οποίο θα «λιώσετε» στα γέλια.

Στο βίντεο λοιπόν βλέπουμε την τραγουδίστρια να σέρνει τον χορό και να ακολουθούν η νύφη της, τα ανίψια της, ο αδελφός της, αλλά και ο Πασχάλης Τερζής.