Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η ανάρτηση της μετά το επεισόδιο της αποχώρησης της από το My Style Rocks

Το μήνυμα όλο νόημα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η ανάρτηση της μετά το επεισόδιο της αποχώρησης της από το My Style Rocks

Σήμερα 16/9 προβλήθηκε το επεισόδιο του My Style Rocks, όπου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε από το παιχνίδι μετά από έναν καβγά που είχε με τον Στέλιο Κουδουνάρη για τις εμφανίσεις της και την συμπεριφορά της.

Η ξανθιά λοιπόν καλλονή, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τα backstage όπου έγραψε «Νιώθω πως νίκησα στον 4ο κύκλο, έχω στυλ και είμαι my style rocks αλήθεια».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να σημειώσουμε πως είναι μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες του show και έχει αφήσει το δικό της «σημάδι» στο παιχνίδι.

Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τον άγριο τσακωμό της Ευρυδίκης με τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks

Η στιγμή που η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχωρεί από το πλατό του My Style rocks

Χαμός επικράτησε στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks. Παρακολουθήσαμε έναν καβγά ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με αφορμή την στιλιστική της επιλογή.

«Σε ενδιαφέρει μόνο να τσακωθείς, να μαλώσεις, να κάνεις κριτική, να λιποθυμήσεις. Πάρα πολύ ωραία όλα αυτά. Σε συμπαθώ πάρα πολύ, αλλά πόσο καιρό να σε συμπαθώ; Πότε θα μιλήσουμε για στιλ; Πότε θα μιλήσουμε για ρούχα; Πότε θα μιλήσουμε ότι υπάρχει ώρα για να φορεθεί κάτι;», της είπε μεταξύ άλλων με έντονο ύφος ο κριτής.

«Όταν το κάνω αυτό, να μιλήσουμε για τα ρούχα μου, μου λέτε ότι είμαι βαρετή και αδιάφορη, όπως προχθές», του απάντησε η Ευρυδίκη στη συνέχεια.

Τα λόγια του, έκαναν την παίκτρια να αποχωρήσει από το πλατό του My Style Rocks. Όπως φαίνεται αυτή θα είναι η τελευταία εμφάνιση της Ευρυδίκης στο παιχνίδι, καθώς η ίδια έχει ανακοινώνει εδώ και αρκετές ημέρες πως είναι εκτός.