Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία του αδερφού της, Θοδωρή Μισόκαλου έφερε την αντίδραση της

Δείτε την

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία του αδερφού της, Θοδωρή Μισόκαλου έφερε την αντίδραση της

Καθημερινά ενεργός στα social media είναι ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος, ο οποίος είναι και μια από τις μεγάλες της αδυναμίες. Μάλιστα, μια φωτογραφία που δημοσίευσε έφερε την αντίδραση της.

Η παρουσιάστρια στο Instagram ακολουθεί ελάχιστα άτομα και αυτά είναι είτε από το πολύ στενό της οικογενειακό περιβάλλον, είτε πρόσωπα που θαυμάζει πολύ.

Δεν γινόταν λοιπόν, να μην ακολουθεί τον αδερφό της, στον οποίο κάνει συνέχεια likes στις φωτογραφίες του. Μάλιστα, στην πιο πρόσφατη που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, έσπευσε να του σχολιάσει.

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μισόκαλος ανήρτησε μια selfie του και η Ελένη Μενεγάκη του έγραψε «Σ’ αγαπάω ομορφόπαιδο».

Θοδωρής Μισόκαλος Instagram

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Να σημειώσουμε πως, ο Ματέο Παντζόπουλος έχει δημιουργήσει έναν εκπληκτικό χώρο στην Άνδρο, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του συχνά και ο αδερφός της συζύγου του, Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος. Μάλιστα ο τελευταίος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε μία νέα φωτογραφία από το "παλάτι" του γαμπρού του!

Θοδωρής Μισόκαλος: Δεν φαντάζεστε που εργάζεται ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη

Ο Θοδωρής Μισόκαλος άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό και δεν φαντάζεστε που θα εργάζεται πλέον ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη. Ποιος ο ρόλος του Ματέο Παντζόπουλο όμως σε αυτή την αλλαγή στα επαγγελματικά του.

Όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και του Νίκου Γεωργιάδη, ο Θοδωρής Μισόκαλος, αδερφός της Ελένης φαίνεται εργάζεται στην ξενοδοχειακή επιχείρηση του γαμπρού του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο.Δείτε και την αγκαλιά με τον κούκλο αδερφό της σε μια φωτογραφία που «ξεθάφτηκε» από το παρελθόν!

Ο Θοδωρής Μισόκαλος, έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και την Κύπρο Νομική με εξειδίκευση πάνω στα ναυτιλιακά. Ωστόσο άφησε στην άκρη την καριέρα στη Νομική, αφού τα καλοκαίρια εργάζεται πλέον στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου.