Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Τσακώθηκαν άσχημα Άννα Μαρία και Δημήτρης Πυργίδης

Η ατάκα της που τον εξόργισε

Big Brother: Τσακώθηκαν άσχημα Άννα Μαρία και Δημήτρης Πυργίδης
News 16.09.2020 23:53
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Έξαλλος όσο ποτέ ήταν ο Δημήτρης Πυργίδης, με μια ατάκα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη να τον εκνευρίζει, στο πλαίσιο μιας δοκιμασίας του Big Brother, που έπρεπε οι δυο τους να πετύχουν.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» ζήτησε από τους δύο παίκτες να τα καταφέρουν σε μια δοκιμασία με τουβλάκια, τα οποία έστησαν προηγούμενοι συμπαίκτες τους, με την Άννα Μαρία να αστειεύεται και να αναφέρει πως... κοιμάται όρθιος.

Όσες φιλοφρονήσεις κι αν έκανε, μάλιστα, ο Δημήτρης έκανε... μουτράκια κι άρχισε, μετά, να της φωνάζει, λέγοντάς της πως δεν νιώθει την απαραίτητη υποστήριξη για τη δοκιμασία.

Ο ίδιος ήταν εκτός εαυτού και πρώτη φορά τον βλέπουμε έτσι, αφού τον έχουμε συνηθίσει... αρκετά χαλαρό. Στο τέλος, πάντως, ο «Μεγάλος Αδελφός» επεσήμανε, ότι πρέπει να συνεχίσουν.

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη και μίλησε για την κόρη της και την συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού. Για ποιο λόγο έχει αυτές τις αντιδράσεις;

Big Brother: Η Άννα Μαρία «άδειασε» τη Χριστίνα - «Έχει τον μικρό και τον κάνει ό, τι θέλει»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Άννα Μαρία πήρε κοντά της τον Χρήστο Βαρουξή και «άδειασε» τη Χριστίνα καθώς του εξήγησε πως έχει πάρει τον μικρό, τον αδερφό του και τον κάνει ό, τι θέλει προκειμένου να φαίνεται αγαπητή στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία είπε πως λειτουργεί ως η μαμά του σπιτιού και με αυτόν τον τρόπο θέλει να προστατεύσει τους δίδυμους από την στρατηγική που ακολουθεί η Χριστίνα,

Μεταξύ άλλων του είπε πως η Χριστίνα αντιλαμβάνεται ότι οι δίδυμοι είναι αγαπητοί στο κοινό και γι αυτό τους έχει από κοντά, ενώ για τη στρατηγική της μίλησε χθες και ο Γρηγόρης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άνοιξε το live streaming του Big Brother

Jay Prodan: Αποκαλυπτική η συνέντευξη - "Στην Αννα Μαρία οφείλω..."

Share