The 2night show: Τα "έχασε" η Μαρία Καβογιάννη - "Τώρα δεν θα μιλήσω καθόλου"

Απίστευτο σκηνικό!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The 2night show: Τα

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρεμιέρα του "The 2night show" ήταν η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη. Κατά τη διάρκεια τς εκπομπής η ηθοποιός έκανε ένα σαρδάμ, αυτό που ακολούθησε δεν τον περίμενε και σάστησε!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου “εκμεταλλεύτηκε” ένα σαρδάμ που έκανε η Μαρία Καβογιάννη στο “The 2night Show” για να της κάνει πλάκα. Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να ξαναπεί την πρότασή της, με τον παρουσιαστή να της τονίζει πως η εκπομπή από φέτος μεταδίδεται ζωντανά και όχι μαγνητοσκοπημένα. Δείτε εδώ και τους υπόλοιπους καλεσμένους της βραδιάς!

Η Μαρία Καβογιάννη “πάγωσε” και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Μ.Κ.: Δεν είναι ζωντανό, έτσι;

Γ.Α.: Ζωντανά είμαστε! Είμαστε στον αέρα, δεν μπορούμε να κόψουμε τώρα αφού είμαστε live.

Μ.Κ.: Ζωντανά είμαστε;

Γ.Α.: Δεν έχεις δει ποτέ την εκπομπή, έτσι;

Μ.Κ.: Μου είπαν ότι δεν είναι ζωντανό.

Γ.Α.: Συγκεκριμένα για σένα το κάναμε ζωντανό.

Μ.Κ.: Πολύ… χαίρομαι!

Γ.Α.: Νόμιζες ότι ήταν μαγνητοσκοπημένο;

Μ.Κ.: Ναι!

Γ.Α.: Ποιος σου το είπε αυτό;

Μ.Κ.: Έτσι μου είπαν!

Γ.Α.: Όχι, η εκπομπή από φέτος είναι ζωντανά.

Μ.Κ.: Μάλιστα, τώρα δεν θα μιλήσω καθόλου

«Άντε, θα στο κάνω το χατίρι, μαγνητοσκοπημένο είναι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και προκάλεσε ανακούφιση στη Μαρία Καβογιάννη.

Καβογιάννη 2night

Δημήτρης Παπανώτας: «Άδειασε» τον Αρναούτογλου - «Νιώθει κατατρεγμένος κι έχει εμμονές»

Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας και «άδειασε» την Φωτεινή Πετρογιάννη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πρόσφατη “κόντρα” του με τον παρουσιαστή και αποκάλυψε πως επικοινώνησε μαζί του για να λύσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

«Συνήθως αποκαθιστώ τις σχέσεις μου, τουλάχιστον εγώ δεν έχω πρόβλημα να σηκώσω το τηλέφωνο και να πάρω όταν νιώθω ότι έχει υπάρξει παρεξήγηση. Την ώρα που ερχόμασταν πήρα τηλέφωνο τον Γρηγόρη. Αν πραγματικά νιώθω με έναν άνθρωπο ότι ούτε το επίπεδό μου μου επιτρέπει να τον συμμεριστώ ούτε την παιδεία μου ούτε καν μιλάμε την ίδια γλώσσα για να συζητήσω μαζί του, ε δεν θα μπω στον κόπο.

Αν είχα μπροστά μου τον Γρηγόρη θα του έλεγα να κουλάρει λίγο. Νιώθει κατατρεγμένος κι έχει εμμονές. Νομίζω ότι έπρεπε να το πάρει λίγο πιο χαλαρά», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.