Τροχαίο: Στο χειρουργείο γιος γνωστού ευρωβουλεύτη!

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τροχαίο: Στο χειρουργείο γιος γνωστού ευρωβουλεύτη!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, με θύμε γιο γνωστού ευρωβουλευτή! Η πορεία του φορτηγού που οδηγούσε ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά!

Στη λεκάνη τραυματίστηκε, ύστερα από σοβαρό τροχαίο, ο γιος του ευρωβουλευτή, Γιώργου Κύρτσου, Χρήστος. O 37χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καρδίτσας και πρόκειται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών για να χειρουργηθεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr ο γιος του Γιώργου Κύρτσου άνοιξε πρόσφατα εταιρεία ξυλείας προμηθεύοντας με καυσόξυλα πρατήρια καυσίμων. Αυτός ήταν και ο σκοπός της επίσκεψης του στην περιοχή Νεράϊδα Καρδίτσας. Ωστόσο, το φορτηγό που οδηγούσε και ήταν φορτωμένο με ξυλεία ανετράπη σήμερα στις 06:45 στις παρυφές της Τοπικής Κοινότητας Αμαράντου του Δήμου Καρδίτσας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στη λεκάνη του (κάταγμα κοτύλης), ενώ έχει σπάσει κι ένα δάχτυλο του. Ακόμα ένα τροχαίο επί της λεωφόρου Κηφισίας!

Γιώργος Κύρτσος

Το φορτηγό που οδηγούσε ο γιος του ευρωβουλευτή κινούνταν στην επαρχιακή Οδό Καρδίτσα - Νεράϊδα, με κατεύθυνση προς Καρδίτσα.

Πλησιάζοντας στην είσοδο του χωριού ο Χρήστος Κύρτσος έχασε τον έλεγχο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

«Μάλλον δεν έπιασαν τα φρένα του φορτηγού και έτσι χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος. Κατάφερε ευτυχώς να απεγκλωβιστεί μόνος του και στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καρδίτσας, περιμένουμε να κάνει τεστ κορονοϊού προκειμένου να μεταφερθεί στην Αθήνα για να χειρουργηθεί», ανέφερε στο protothema.gr ο Γιώργος Κύρτσος.

Όπως διαβάζουμε το φορτηγό κατέπεσε σε πλαγιά 50 μέτρων. Κάτοικοι του χωριού έσπευσαν σε βοήθεια και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο κατέφτασε σχετικά άμεσα για να μεταφέρει τον 37χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας. Στο σημείο έσπευσε και περιπολικό προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια υπό τα οποία προκλήθηκε το ατύχημα.

Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρό βρέφος σε τροχαίο

Μία πραγματική τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο χθες το βράδυ και συγκεκριμένα στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου. Ένα βρέφος μόλις δεκαέξι μηνών είναι ο τραγικός απολογισμός του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στο ύψος της διασταύρωσης των Λαστεΐκων.

Ήταν περασμένες εννέα όταν δύο Ι.Χ. οχήματα κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά. Το γκρι αυτοκίνητο μάρκας Fiat στο οποίο επέβαινε πατέρας, μητέρα και ένα βρέφος δεκαέξι μηνών, είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο και το ασημί Citroen στο οποίο επέβαινε ένας νεαρός είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα έγιναν άμορφες μάζες σιδηρικών.

Στο σημείο έφθασαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Οι τρεις τραυματίες αρχικά μεταφέρθηκαν Νοσοκομείο του Πύργου και από εκεί στην συνέχεια στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας

Δυνάμεις της αστυνομίας διενεργούν έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.