Κατερίνα Καινούργιου: Το ξαφνικό τηλεφώνημα της στην Ιωάννα Τούνη - "Την πήρα τηλέφωνο παρόλο που..."

Τι της είπε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Το ξαφνικό τηλεφώνημα της στην Ιωάννα Τούνη -

Η Κατερίνα Καινούργιου τηλεφώνησε στην Ιωάννα Τούνη! Μάλιστα, η Ιωάννα ξαφνιάστηκε, αφού δεν γνωρίζει προσωπικά την παρουσιάστρια. Την αποκάλυψη την έκανε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της Ευτυχείτε!

Όταν λοιπόν ξέσπασε το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη και η ίδια βγήκε και μίλησε για αυτό , η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να της τηλεφωνήσει κι ας μην γνωρίζονται προσωπικά για να της συμπαρασταθεί!

Της τηλεφώνησα το καλοκαίρι. Όταν είδα το βιντεάκι στεναχωρήθηκα πολύ και της τηλεφώνησα. Της είπα, σε πήρα τηλέφωνο, παρόλο που δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, να σου συμπαρασταθώ, είμαι μαζί σου… καλά έκανες και μίλησες ανοιχτά. Δεν σε πήρα τηλέφωνο για την εκπομπή, αλλά σε πήρα γυναίκα προς γυναίκα… και η κοπέλα ξαφνιάστηκε και μου είπε δεν το περίμενα και σε ευχαριστώ πολύ…»! Δείτε ακόμη, την αποκάλυψη της Ιωάννας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον πρώην της!

Τούνη ροζ βίντεο - Καιονούργιου

The 2night show: Πρεμιέρα με την Ιωάννα Τούνη - Οι αποκαλύψεις της για το ροζ βίντεο

Πρεμιέρα έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το The 2night show. Ανανεωμένος με νέα ομάδα, αφού είδαμε για πρώτη φορά τις «Σφήκες» τις νέες συνεργάτιδες του. Στην πρεμιέρα λοιπόν ποδαρικό του έκανε η Ιωάννα Τούνη, η οποία έκανε αποκαλύψεις για το ροζ βίντεο.

Αρχικά οι «Σφήκες» που αποτελούνται από την Φελίσια Τσαλαπάτη, την Χρύσα Κατσαρίνη και την Σούπερ Κική. Μάλιστα, έκαναν εντυπωσιακή είσοδο η κάθε μια και είχαν ετοιμάσει ένα χιουμοριστικό βίντεο αντιγραφής τρέιλερ άλλων εκπομπών.

Οι αποκαλύψεις της Ιωάννας Τούνη στο The 2nigh show για το ροζ βίντεο

Στην συνέχεια εμφανίστηκε στο πλατό η Ιωάννα Τούνη και μίλησε πρώτη φορά τηλεοπτικά για το επίμαχο βίντεο με τις προσωπικές στιγμές της, το οποίο διέρρευσε στο διαδίκτυο.

«Βρέθηκα σε μια πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένιωσα ότι ήμουν υποχρεωμένη να βγω να μιλήσω γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα και εγώ το αποσιωπούσα με κάθε τρόπο τρία χρόνια τώρα. Απλά βγήκα και το έκανα με την πιο ανεπιτήδευτη μορφή του, μέσα από το youtube. Στο youtube ο καθένας λέει με πολύ real τρόπο αυτά που σκέφτεται.

Εγώ ότι μπορούσα να κάνω σαν Ιωάννα, με τον τρόπο που βγήκα και είπα κάποια πράγματα, έτσι όπως τα βίωσα και τα ένιωσα, το έκανα. Από εκεί και πέρα έχει αναλάβει η δικαιοσύνη. Βασικά έγινε μια αναζωπύρωση του γεγονότος τώρα. Αυτό συνέβη πριν από τρία χρόνια, πριν μπω στο My Style Rocks, όταν ήμουν απλά η Ιωάννα. Εγώ το βίντεο το είδα τώρα και δεν γνώριζα για την ύπαρξή του. Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι στιγματίζεται κυρίως η γυναίκα ενώ ο άνδρας βγαίνει ο μάγκας», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.