Όλγα Φαρμάκη: Η πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης!

Πανέμορφη και αποκαλυπτική!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Όλγα Φαρμάκη: Η πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης!

Η Όλγα Φαρμάκη μετά την ανακοίνωσή της στο instagram ότι είναι έγκυος, έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day!

Η γνωστή σχεδιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της Τσιμτσιλή πώς το είπε στον άντρα της, τον Σταύρο Μαντόπουλο.

Η Όλγα Φαρμάκη είπε χαρακτηριστικά: «Το ήθελα πάρα πολύ και εγώ και ο Σταύρος και χαρήκαμε πολύ όταν μάθαμε το γεγονός. Τρία χρόνια είμαστε μαζί. Από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι είναι ο άνθρωπος σου, αλλά πραγματικά με τον Σταύρο το έλεγα και από την πρώτη στιγμή. Τον γνώρισα με μια φίλη μου και της λέω: “νομίζω ότι ταιριάζω πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω έχω βρει το άλλο μου μισό. Σου ακούγεται πολύ κλισέ το ξέρω αλλά το νιώθω”. Ήταν πιστεύω στο κατάλληλο timing και εκείνος και εγώ, είναι πολύ σημαντικό για έναν άνδρα γιατί εμείς οι γυναίκες το έχουμε λίγο περισσότερο με την μητρότητα και την οικογένεια από πιο μικρές. Νομίζω ήταν η κατάλληλη στιγμή.»!

Γωγώ φαρμάκη

"Λιώσαμε" - Η τρυφερή φωτογραφία της Όλγας Φαρμάκη με τον σύντροφό της

Μόλις είδαμε την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Όλγα Φαρμάκη με τον αγαπημένο της σύντροφο, "λιώσαμε" κανονικά μιας και οι δυο τους αποτελούν το πιο όμορφο ζευγάρι.

Η fashion blogger, δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένο με τον καλό της και δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει την αγάπη της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Σήμερα, με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία θέλησε να του ευχηθεί δημόσια για τα γενέθλιά του και το μήνυμα που έστειλε στα social media, συγκίνησε πολύ.

Όπως δηλώνει και η ίδια μέσα από το ποστ της, ο Σταύρος Μαντόπουλος αποτελεί για εκείνη το άλλο της μισό και δεν μπορεί να το κρύψει ούτε λεπτό. Άλλωστε οι δυο τους φαίνεται να περνούν υπέροχες στιγμές ακόμα και στην καραντίνα.

«Χρόνια πολλά στο άλλο μου μισό» έγραψε η Όλγα Φαρμάκη σε μία φωτογραφία στην οποί αγκαλιάζει τον αγαπημένο της.